duminică, 14 noiembrie 2010

Utilitatea anunţurilor online gratuite

În zilele noastre există o sumedenie de servicii care ne ajută să vindem, să cumpărăm, să ne găsim jumătatea sau pur şi simplu să închiriem sau să dăm spre închiriere (iar lista poate continua).

Cu toate astea, trăim în secolul vitezei şi nimic nu se compară cu tipul de servicii anunturi online. Rapid, pe subiect şi cu siguranţă extrem de util, navigând şi apelând la serviciile unui site de anunturi gratuite, vom constata că tranzacţia noastră va deveni mai devreme sau mai târziu un real succes.

Iar, dacă vorbim despre un site de anunturi online gratuite, destinat întregii ţări, succesul este cu atât mai posibil. De ce? Lucrurile stau destul de simplu! Să zicem că avem de vândut un teren în judeţul Sibiu. Este cunoscut faptul că, în zilele noastre, terenurile de munte, cele cu potenţial turistic, sunt la mare căutare. Cei ce le vor căuta, vor fi mereu din alte părţi ale ţării. Astfel, iată utilitatea unui astfel de site, cu bătaie spre anunţurile naţionale. Exemplele nu se opresc, fireşte, aici! Deoarece ne putem găsi clienţi sau cumpărători din întreaga ţară în orice domeniu. Iar asta doar pentru că nu ne limităm în a posta anunţul doar pe site-urile locale.
Ştiţi cum se zice: ,,nu se ştie niciodată de unde răsare iepurele!".


Cum funcţionează?
Destul de simplu, atât timp cât ştim noţiunile de bază ale surfării pe internet. Deschidem browserul, tastăm numele site-ului de anunturi gratuite (d24.ro), selectăm opţiunea ,,adaugă anunţ gratuit", completăm câmpurile necesare cu datele personale cât şi cu textul aferent anunţului. Nu uităm să menţionăm date importante, cum ar fi numărul de telefon de contact, preţul produsului (dacă este cazul), disponibilitatea la negociere (iar, dacă este cazul) şi voila!
Pentru succes garantat putem folosi şi opţiunea de adăugare fotografie. Se ştie faptul că imaginea vizuală va stimula în mod pozitiv intenţia de cumpărare. Se pot uploada pâna la 4 poze, atât timp cât fiecare poză în parte nu va depăşi 500kb şi va respecta formatele GIF sau JPG.

Tot ce trebuie să mai facem e să aşteptăm să ne finalizăm tranzacţia, vânzarea de produs sau de servicii. Iată cât de simplu este!
Era în care plăteam la cuvânt ziarele să ne publice anuţurile, s-a sfârşit! Avem de-a face cu o altă categorie de anuţuri, una utilă şi foarte gratuită!

2 comentarii:

  1. Merci de informare!
    Nu de alta...dar CINE STIE, CAND VOI AVEA NEVOIE!
    O duminica superba in continuare!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Zadkielix,
    Cu mare plăcere! O duminică faină şi ţie! :)

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!