vineri, 5 noiembrie 2010

Marele magician, Eduard Maximilian


În localul ,,Narcisa de Aur" avea să se ţină spectacolul de debut al magicianului: Eduard Maximilian. În sală, frenezie, cam deloc! Duse sunt vremurile când îi mai puteai păcăli pe oameni cu un iepure scos din joben şi cu o cutie în care introduci săbii. Vorba unuia din public: Seen it all! (Le-am văzut pe toate!).

Cu toate astea, Edi avea să-şi dovedească puterile în seara aceasta, îndiferent cât de spectici ar fi fost oamenii în ceea ce priveşte talentului lui ca şi magician.

Intră pe scenă timid, puţin neîncrezător în forţele proprii, când, din public se auzi: Buuu, buuuu! Lasă scamatoriile ieftine! Arată-ne ceva actual! Ceva modern! Auzi, băi? Buuu, buuu!

Nici nu apucă să termine cel din public de huiduit, că Edi scoase de sub capa sa un laptop. În sală? Uimire!

-Şi, ce ai de gând să faci cu laptopul ăla? Să ne conectezi la internet? Sau să ne transmiţi date pe ,,neveu"? Zise acelaşi cârcotaş pus pe mişto-uri.

-Ca să fiu sincer, da! Asta am intenţia! Vreau să vă dovedesc că pot, cu puterea minţii să acopăr zone ce nu fuseseră accesibile până acum cu niciun adaptor wireless. Totul cu puterea minţii mele, aşa cum am spus! Aţi spus că vreţi ceva modern! Fără iepuri ieşiţi din joben, fără alte scamatorii mucegăite! Iată! O magie modernă! Permiteţi-mi să vă dovedesc!

Dintr-o dată, magicianul EDI MAX (aşa cum îi spuneai prietenii), dădu startu' laptopului şi le dovedi celor din public că ceea ce spusese mai devreme era perfect realizabil. Astfel, el reuşi să acopere acea zonă ce în mod normal ar fi fost acoperită doar de un adaptor wireless de putere mare! Şi cu ce viteză! Cu toate astea, conectat de laptopul magicianului nu exista niciun astfel de adaptor! În consecinţă, trebuia să fie vorba doar de magie! Mulţimea devenise astfel frenetică şi impacientată, din mijlocul oamenilor auzindu-se un ,,ooooooooooooooooo". Era incredibil! Magicianul reuşise să facă ce niciun alt magician nu mai reuşise! Aşa ceva era de-a dreptul nemapomenit!

În plus, această reprezentaţie îi câştigase şi popularitatea. Începând cu acea seară, cariera lui ca şi magician a devenit un lucru sigur. Televiziunile îl contactau, interviuri dădea, ce să mai... totul ca un basm pentru magicianul din povestea noastră.

...Dar, aşa cum vă închipuiaţi, nu există magie! Aşa cum toate trucurile de pe vremuri eram nişte scamatorii, aşa a fost şi cel al lui EDI MAX. Nu de alta, dar nu există conectivitate şi nici acoperire de arie mare fără un gadget aferent. 
Cum a reuşit magicianul să îi păcălească pe cei din sală? Cu ajutorul noului adaptor EW-7811Un! Iată! Cum reuşeşte un adaptor nano USB wireless IEEE802.11b/g/n 150Mbps să îl facă celebru pe eroul nostru! 
Pentru că e atât de miccccccc!!
Nimeni nu văzuse adaptorul ataşat de laptop, astfel, nimeni nu se prinsese că un om nu are cum să funcţioneze pe post de adaptor wireless! Cu toate astea, EDI MAX îşi câştigase gloria prin isteţimea sa vulpească! 


Pentru Superblog 2010, proba nr. 22, Edimax,
Iulia Mihai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Give ya best shot!