luni, 22 noiembrie 2010

Ce monitor aleg?

Dacă ştiam eu, acum ceva vreme, ce minunăţie are să inventeze BenQ, clar mă reprofilam. Nu de alta, dar s-ar fi asortat absolut perfect cu designul camerei mele, ba chiar ar fi completat-o dându-i un plus defrumuseţe.

Iată de ce, dacă ar fi să dau timpul înapoi, cu siguranţă aş alege monitorul BenQ BL2400PT, tocmai pentru proprietăţile sale ergonomice ce oferă un confort sporit celor ce aleg să-l folosească. Acestea sunt cunoscute ca fiind ideale pentru cei ce practică intens munca de birou, simplificând-o. Elimină cu succes durerile de spate prin sistemul său construit parcă în favoarea celor ce aleg să îl folosească.

La acest monitor, absolut totul se ajustează, începând de la unghiul de vizionare, terminând cu poziţia monitorului, dar şi cu înalţimea la care este pus acesta. Totul pentru utilizator!

Se observă astfel, cum indiferent de înălţime, greutate, sau defecte ale coloanei vertebrale, utilizând monitorul BenQ, bazat pe tehnologia VA LED, cerinţele noastre vor fi îndeplinite cu succes!





Un alt lucru surprinzător, când vine vorba de aceste monitoare, este faptul că ele sunt capabile să-şi ajusteze contrastul dar şi luminozitatea în funcţie de mediul ambiant, ajutând ochiul să perceapă în mod cât mai realistic imaginea. 


Bine de ştiut este şi că aceste monitoare sunt optimizate pentru a salva cât mai multă energie posibilă. Cum trăim într-o eră în care la modă este salvarea energiei pe cât posibil, iată că producătorul de talie mondială, BenQ ţine şi la mediu, îmbinând perfect tehnologia cu cerinţele acestuia. 



Treburile stau în felul următor, avem nevoie de toate aceste calităţi pentru a face faţă muncii de birou! Este cunoscut faptul că majoritatea activităţilor zilnice din ziua de azi se petrec în faţa computerelor, în consecinţă, trebuie avut mare grijă ce monitoare şi, mai ales ce calitate au monitoarele alese de noi. Deşi, la o primă vedere, subiectul pare lipsit de importanţă, el este mai important decât se poate crede!



Aceste articol este un advertorial.








































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Give ya best shot!