joi, 18 noiembrie 2010

Sarcină, calendar de fertilitate şi frumuseţe

Nu ştiu cum se face dar în ultima vreme am vpzut extrem de multe femei însărcinate. O fi vreo ,,epidemie", o fi vreo modă, sau cine ştie...

Ideea e în felul următor, cu cât mai multe femei însărcinate, cu atât mai multe familii fericite! Cu toate astea, în momentul în care o familie decide să adauge un nou membru, cu siguranţă că va fi nevoie de extrem de multă grijă atât după sarcină cât şi în timpul ei.

Primul pas spre spre o reuşită în domeniu îl reprezintă consultarea unui calendar fertilitate. De regulă aceste calendare se găsesc în variantă nouă, online şi ne simplifică însutit munca, trebuind doar să completăm câteva date ce privesc menstruaţia.

Astfel, odată ce avem această informaţie, viitorul copilului este ca şi asigurat. În consecinţă, următorul pas de urmat este acela de a avea mare grijă pe parcursul sarcinii. Este imperios a avea grijă de alimentaţie şi de frumusete pe parcursul sarcinii. Este cunoscut faptul că în momentul în care nu acordăm atât interes fizicului, sarcina poate lăsa urme considerabile şi foarte greu de remediat, cu cele mai stricte diete. 

Fireşte că trupul nu va rămâne sub nicio formă în cea mai bună condiţie, oricât am avea noi grijă, însă, cu siguranţă că o mai bună îngrijire va fi, cu toate astea benefică. Astfel, dietele trebuiesc ţinute chiar şi în timpul sarcinii, dar, trebuie ţinut seamă şi de faptul că acestea trebuie să fie recomandate de către medic, pentru că, în cazul dietelor inadecvate nu ne riscăm doar noi sănătatea ci şi pe cea a copilului.

Astfel, ştiţi cum se spune: ,,paza bună trece primejdia rea". Iar pentru asta, este musai sa ştim cum să luăm totul din pripă, pentru a fi noi stăpânii situaţiei, nu situaţia să pună stăpânire pe noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Give ya best shot!