marți, 2 noiembrie 2010

Lamborghini face front comun cu ASUS

De ce Asus?
Răspunsul este extrem de simplu: luaţi doar de priviţi puţin modelele de monitoare, laptop-uri, netbook-uri şi alte minunăţii lansate de Asus în ultimul timp şi o dă descoperiţi un melanj între calitate şi frumuseţe. Este bine cunoscut faptul că Asus a colaborat, de-a lungul vremii cu designeri cunoscuţi (ex. Karim Rashid) pentru realizarea produselor sale. Pentru că, Asus pune preţ pe calitate (în speţă performanţă) dar şi pe aspectul exterior al jucărelelor tehnologice. Aspectul contează mai mult decât se va şti vreodată. Iar ASUS ştie asta!

De ce Lamborghini?
E suficient să combinăm două firme de prestigiu, aşa cum sunt ASUS şi Lamborghini, şi voila! ...avem parte de mult doritul laptop! Cum spuneam, aspectul este deosebit de important, în consecinţă, un laptop cu inside-ul de la ASUS, dar cu aspectul fizic al celor de la Lamborghini nu poate decât să fie considerată o revoluţie a momentului.




Ce ne sugerează Lamborghini?
În primul rând forţă! Iar acest lucru este certificat şi de vestita siglă a celor de la Lamborghini. Când spunem Lamborghini ne imaginăm de asemenea viteză. Personal, pe mine mă duce cu gândul la maşinile super eroilor (aşa cum scriam şi în cadrul probei aferente Blogwars, de acum câteva săptămâni). Colaborarea nu are decât să îi bucure pe cei ahtiaţi după conceptul de viteză şi de forţă.


ASUS-LAMBORGHINI Eee PC VX6

Desprins parcă din poveştile SF, ASUS-Lamborghini VX6 este alegerea perfectă, îmbinând concepte ca NVIDIA ION, procesorul Intel Atom D525 dual-core, sunet Bang & Olufsen şi USB 3.0. 
Iată că, seria Eee, nu putea să rămână fără un frăţior între cele ce apaţin de marca Lamborghini.




Construite pentru a fi puternice, ASUS-Lamborghini Eee PC VX 6 sunt făcute pentru a fi rapide. Acest lucru ni-l atestă chiar prezenţa (aşa cum am mai spus) a USB 3.0, făcut special pentru tranferul fişierelor de dimensiuni mari, cât şi Bluetooth-ul 3.0, ce prezintă performanţe mult mai mari decât varianta precedentă de 2.1.În plus, ne putem bucura, aşa de o tastatura silenţioasă, ce ne aduce aminte parcă de motoarele ,,torcătoare" ale bolizilor Lamborghini, cât şi de un palm plăcut la atingere, întocmai volanului. Carcasa metalică ne aminteşte întocmai de acea forţă de care vă vorbeam, rezistenţa fiind confirmată de cele 6 celule ale bateriei!

Modelul este şi el unul demn de toată lauda, fiind inspirat din aspectul roadster-ului Lamborghini Murcielago LP640. Dacă te uiţi atent, mai-mai că-l confunzi cu modelul de automobil mai devreme menţionat, putând cu uşurinţă a se lăsa imaginaţia să zburde în voie!

Partea interesantă e că, modelul de Eee de la Lamborghini vine cu un mouse aferent, ce respectă acelaşi design desprins din filmele cu şi despre super eroi. Modelul wireless operează la o viteză de zece metri şi este compatibil cu orice model de PC, ceea ce este cu adevărat impresionant. Ce este de asemenea extrem de frumos, este faptul că acest mouse tematic este de o precizie ieşită din comun, după cum urmează, el operând la 2500 dpi.


Display12.1 inci, iluminare cu LED şi 1366x768
Sistem de operareMicrosoft Windows 7
ProcesorIntel Atom D525 (dual core, 1.8GHz)
GraficăNVIDIA ION2 cu 512MB GDDR3
MemorieDDR3
StocareHard disc 250GB sau 320GB + 500GB ASUS WebStorage


BaterieLi-ion cu 6 celule, 6 ore autonomie






Greutate1.5 kg



Pentru Superblog 2010

3 comentarii:

Give ya best shot!