marți, 10 noiembrie 2009

Toyota face totul pentru confortul copiilor şi al familiei tale!

Nu ştiu cum e pentru voi, însă eu deja încep să prezint complexe de... maturizare, ca să le zic aşa.
Mă întâlnesc cu foşti colegi de liceu, aflu că X sau Y s-a căsătorit... şi uite aşa începe complexul. Dintr-o dată nu mă mai simt atât de rebelă, ca pe vremuri...

Nu mai sunt la liceu. Se presupune că ar trebui să-mi iau viaţa în piept şi să gândesc la o scară mai mare, să las prostiile...

Oricât de urât mi-ar parea gandul ăsta, mă surprind câteodată închipuindu-mă peste câţiva ani.

Căsătorită? Cine ştie... poate.
Mamă? Cine ştie... poate şi asta.

Ce e mai complicat e că, toate aceste gânduri vin la pachet cu o mulţime de griji. Iar, dacă doar gândurile vin la pachet cu astfel de griji, nici nu vreau să-mi imaginez în ce mari responsabilitaţi se pot şi se vor transforma aceste mici griji, în momentul în care gândurile mele vor prinde contur în sfera realitaţii.

Pentru că, nu-i aşa, dragii mei, o familie înseamnă responsabilitate, înseamnă asigurarea unei vieţi confortabile celor dragi ţie.
Când iţi întemeiezi o familie, trebuie să gândeşti la plural, deja nu mai eşti doar tu.
Iar dacă soţul sau soţia, îşi pot purta singuri de grijă,(mai mult sau mai putin) când vine vorba de copii, lucrurile se schimbă şi vrem pentru ei tot ce e mai bun.

Iată de ce, alegerea unui automobil pentru familie, nu ar trebui să fie un lucru simplu, făcut în doi timpi şi trei mişcări.

Alegerea unei maşini pentru întreaga familie, este un procedeu complex, ce trebuie studiat din foarte multe puncte de vedere.

Astfel, maşină de familie ideală, trebuie, în primul rând să prezinte SIGURANŢĂ si CONFORT, acestea fiind două elemente cheie.


Binecunoscut este faptul că, Toyota tocmai a fost încoronată ca fiind maşina anului, pe plan mondial.
Probabil, acest fapt a devenit realitate datorită fiabilitaţii automobilelor din gama Toyota, al preţului accesibil, însă cel mai important element este STABILITATEA pe cele patru roti.



Populaţia Terrei a început să se axeze pe automobile practice, în pofida celor pe post de bibelou.
Iar, cum Toyota este candidatul perfect pentru o maşină practica, au numit-o maşina anului! Lider mondial...
Şi... hai să fim serioşi, unele din modele au un design de-a dreptul futuristic, aşa că, Toyota a împuşcat nu doi iepuri, ci toţi iepurii, îmbinând practicul cu modernul.

V-am menţionat de STABILITATE. Acestui cuvânt i-aş mai adauga şi "extrem de usor de condus" - iar astea nu sunt cuvintele mele. (Mi-am permis să cer o părere autorizată!)

Partea frumoasă la Toyota, este că, majoritatea modelelor de care dispun, pot fi considerate automobile potrivite pentru familie (cu excepţia câtorva modele...), întreaga gamă Toyota prezentând prin designul atât interior cât şi exterior, foarte multă încredere.


Să luăm de exemplu, modelul Toyota Prius. Model excelent, în cazul în care ai unul sau doi copii... sau de ce nu, chiar trei.



De ce ar fi Prius modelul ideal pentru o familie?
În primul rand, Prius este foarte spaţioasă. Lucru valabil atât pentru locurile din faţă, cât şi pentru cele din spate.
Există, de asemenea şi un sistem foarte bine pus la punct de siguranţa la uşi.
Ca alte caracteristici, aduc în discuţie spaţiul de depozitare - este unul generos, suporturi de sticle pe uşile din faţă, iar cele de pahare există atât pe locurile din faţă cât şi pe cele din spate.
Iluminare îşi face simţită prezenţa atât în partea anterioară, cât şi în cea din spate a maşinii.
Nici de soare nu ar trebui să ne ferim, pentru că geamurile automobilului Toyota Prius prezintă protecţie solară.
Atmosfera din maşină ne este dată de aerul condiţionat şi de prezenţa unui casetofon cu MP3 încorporat.


Un alt automobil marca Toyota, foarte lăudat de critici este RAV4 SUV, situându-se în topul Forbes al celor mai bune şi confortabile maşini pentru familie şi copii. Impresionant, nu?



Şi... al treilea, dar nu cel din urmă, automobil ce merge numai bine încadrat în această categorie, este Toyota Avensis Wagon. Preţul accesibil, contrastează cu eleganţa interiorului şi cu nota futuristică a gadgeturilor incorporate, având radio CD mp3 cu 6 boxe şi bluetooth, comenzi audio pe volan, aer condiţionat automat DUAL, computer bord, schimbător de viteze îmbracate în piele, geamuri electrice faţă şi spate, închidere centralizată cu telecomandă, proiectoare pentru ceaţă, oglinzi electrice încălzite şi pliabile electric cu semnalizator inclus ...etc.



Confortul este, şi în cazul acestui model, unul sporit, datorită dimesiunilor interiorului maşinii, cât şi al portbagajului (Pentru cei ce au porc la ţară - mană cerească!).

Aşa că, iată, când ne gândim la viitor, ne gândim la investiţii. Cum altfel le-am putea face în folosul nostru, dacă nu cumpărând ceea ce este cel mai potrivit pentru nevoile noastre?
Atunci când facem asta, trebuie sa luăm în calcul foarte multe variante.
Să ne gândim că plecăm cu familia în excursie prin Europa. Ce ne trebuie? Confort, stabilitate şi fiabilitate. Toyota are toate acestea!

Articol realizat pentru Superblog2009, proba 21, Toyota, organizat de PCNews.

P.S. A mi se ierta lipsa de cunoştinţe în domeniul ăsta, dar... cât timp alţi români învăţau cum stă treaba cu maşinile, fotbalul şi muzica, eu nu eram pasionată decât de muzică şi mă chinuiam să învăţ cum stă treaba cu aparatele de fotografiat.

8 comentarii:

  1. Ma regasesc perfect in prima parte a articolului tau :D anul viitor aveam nunta dar tocmai s-a anulat, nu ma simt destul de matura pentru un asemenea pas...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, ramona, felicitarile mele, pentru cand o fi sa fie.

    Prima parte a articolului, imi place sa cred ca e o generalitate, si nu in ultimul rand o utopie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am trecut si knock knock-ul :D
    Seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol extrem de bine conceput.
    Oricum Toyota nu mai are nevoie de nicio prezentare.
    So, Tomorrow, Today, Toyota!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe tine ar trebui sa te plateasca Avonu', Johnny :))

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!