luni, 2 noiembrie 2009

Cărticică numai bună de citit


Cum zilele trecute ma intreba cineva, ce carti cu si despre fotografie i-as recomanda, in cazul in care ar vrea sa invete mai mult despre acest subiect, iata ca am primit un newsletter cu niste aparitii relativ recente, de la editura Polirom, si am decis sa impart newsletterul meu cu toti cei interesati.

Astfel, pentru fotografii amatori (pentru ca cei profesionisti nu au nevoie, nu-i asa, de manuale...), editura Polirom scoate la rampa manualul foto al domnului Matei Bejenaru, "Introducere in fotografie". Destul de sugestiv titlu, usor de tinut minte.

Cartea are cam 168 de pagini (personal ma asteptam la mai multe... pentru ca sunt destule de zis despre fotografie, mai ales ca acest ghid se lauda ca acopera si partea digitala si partea analog a fotografiei...)

Pretul e in jur de 29, 95 lei.

Unde o gasiti? Pai, probabil la librariile Polirom...

O mai gasiti si pe fotopedia.ro (unde aveti ocazia sa faceti comanda online... carticica venind-va acasa prin curierat - partea proasta: curieratul costa intreaga carte).

Cu toate astea, nu ma indoiesc de faptul ca aceasta e o carte numai buna de citit, pentru cei mai putin initiati in fotografie, dar pasionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Give ya best shot!