marți, 22 martie 2011

Premii și servicii tentante - despre medicamente și cruci

Mă uitam zilele astea la televizor. De fapt, cred că termenul corect e... se uita televizorul la mine. Și cum se uita el așa strident la mine, îmi atrage atenția următoarea reclamă: dacă te încumeți să-ți faci nu știu ce pensie privată de la nu știu ce bancă, poți câștiga automat servicii medicake pe viață. Grrr, I say! Cum adică servicii medicale pe viață? Dar poate eu am de gând să fiu sănătoasă până ce moartea mă va despărți de lumea asta frumoasă! Sau, poate pur și simplu mi-aș dori ca în cazul în care mă hotărăsc să investesc într-o pensie de care nu sunt sigură, să câștig ceva bucurabil! Ori, poate am de gând să trăiesc puțin, că așa vreau eu.

De ce ai da servicii medicale pe viață? Închipuiți-vă că sunteți câștigătorii unui astfel de premiu... Trecând peste toată utilitatea lui, cum ați reacționa? Ați da de băut tuturor prietenilor pentru că voi tocmai v-ați făcut cu spitalizare moca toată viața?

6 comentarii:

  1. Da, sigur... devin ipohondră şi merg la doctor zilnic, să-i povestesc despre coşmarul ce mi-a dat palpitaţii noaptea trecută. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idee :)) Eu il vad un indemn la: mananca doar junk food, vegeteaza, fa doar sporturi extreme pentru ca orice o sa patesti, te-ai scos :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea sunt de pe aceeasi lungime de unda cu tine azi.
    Daca astia mi-ar plati analize periodice la laboratoare particulare, eu as fi multumit.
    La fel si daca mi-ar achita o parte din cheltuieli la un spital particular.
    Viitorul in domeniul asigurarilor in Romania e legat de aceste asigurari de sanatate pentru sectorul medical privat.
    Ma bucur ca s-a facut primul pas.

    RăspundețiȘtergere
  4. s-ar putea sa nu fie o idee tocmai nepotrivita.
    ba chiar profitabila la un moment dat: daca ai servicii medicale pe viata, cel putin teoretic timpul de supravietuire creste.
    deci si perioada de cotizat la pensia privata, recuperandu-si astfel o parte din parale.
    win-win

    RăspundețiȘtergere
  5. Rau nu mi-ar parea, la cat de scumpe sunt serviciile medicale. Acum depinde cat de mult se acopera, ca s-ar putea sa fie apa de ploaie oferta lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca as castiga un astfel de premiu, m-as imbolnavi des si-as trai cu teama ca pot muri. Asa ca e bun la ceva. Ma ajuta sa constientizez ca am un sfarsit si ca poate fi mai devreme decat mai tarziu. Ce tampiti!

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!