marți, 15 martie 2011

Love me tender, love me sweet, love cu figuri

Din ciclul: numai mie mi se poate întâmplă... vă povestesc ce mi-a fost dat să văd azi. Se face că eram eu voioasă (ok, nu prea voioasă, având în vedere că era cam dimineaţă pentru cât de ,,bine" reuşisem eu să dorm în noaptea precedentă) iar la un colţ, văd două gagici luându-se de păr una pe cealaltă.

În primă instanţă, mi-am închipuit că e vorba de cine ştie ce marcare de teritoriu (da, se poate şi la femei), sau mai ştiu eu ce dispută începută de la vreun rujuleţ, oblinjoară, fărduleţ, ojiţă. Dar, nu! Tipele se certau pe un dud. Şi se certau! Şi se drăcuiau mai ceva ca la uşa cortului... şi se spurcau... şi se scuipau, se coafau, ehe! Ce să mai: adevărat război mondial pisicesc.

Ce făcea dudul? Nimic. Stătea şi se uita la ele ca viţelul satisfăcut la mormanul de nutreţ. Păi cum doamne iartă-mă să-şi strice el frumuseţe de freză cu pod sau minunăţie de tricou cu Van's? Păi se poate aşa? Lasă-le pe ele să se bată ca fraierele... că vorb-aia, fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Chiar dacă el doarme în două aşternuturi.

Întrebarea mea nu e de ce nu intervenea dudul (pentru că asta e uşor de înţeles: avem de-a face cu un individ isteţ până la un punct, ce-a reuşit să ducă două bovine de bot, acum neavând clar de ce să intervină, având în vedere că ele se nimiceau una pe alta), ci deeee ceeee se băteau ele?

Nene, te-a înşelat? Ai descoperit? Ai dat ochişori rimelaţi în ochişori rimelaţi cu cealată femeie? Aliază-te, pune la cale un plan şi luaţi-l la bătaie împreună! De ce să vă bateţi una pe alta, când amândouă sunteţi încornorate? Aaaa, ok, pricep situaţia în care una dintre ele era conştientă de statutul de amantă, dar chiar şi aşa, cred că cel ce merită bătaia supremă e tot dudul. Arde-i una la bojoci şi vezi-ţi de viaţa ta. Eventual consideră şi posibilitatea prin care tocmai ţi-ai întâlnit cea mai bună prietenă: sigur aveţi multe în comun, având în vedere situaţia.

Cu toate astea, tot respectul meu pentru dud, pentru faptul că poate şi pentru faptul că ştie cum să le aleagă. De ce? E şi aici o întreagă filosofeală: să nu fie nici prea proastă (că atunci n-ai ce discuta cu ea şi comunici doar prin zâmbete), dar nici prea deşteaptă că se prinde că-ţi place să umbli şi pe la fustiţele altor văcuţe mai suple, drăguţe, rujate.

Oricum, ce e cel mai important este faptul că eu m-am distrat. Evenimentul m-a scos din amorţeală şi am uitat rapid cât de prost am dormit eu aseară.



30 de comentarii:

  1. :)) Foarte funny :)) Exact de ce aveam nevoie in aceasta dupa-amiaza :))

    De acord, ce tare ar fi sa faca echipa si sa-i dea tipului o lectie :)) Am mai vazut si cazuri in care tipul ii da castig de cauza amantei si atunci prietena le serveste palme amandurora :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra,
    Cu asa informatii, ar trebui sa ne deschid un field de expert...tease :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce vrei mai mult de atat? chiar spectacol ! doua dude (la minte "crude") care se bat pe un dud =)))
    Cata prostie pe lumea asta :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Iulia, până pe la jumătatea postării am crezut cu seninătate că se certau pe un dud care face dude şi cu ale cărui frunze se hrănesc viermii de mătase. :D La mine, în mediul rural e posibil şi chiar la ordinea zilei să te cerţi, baţi, judeci pe aşa ceva. Apoi am priceput că dudul e un... tip? Mda, te porţi certa şi pentru ăsta, dar merită? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da' nu mai bine o dadeau la pace si traiau fericiti toti 3? Am vazut eu in niste poze ca se poate....

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana,
    Pana la urmă nu știu dacă ai înțeles greșit :)) Diferența nu e mare! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragoș,
    Lasă că există și filmulețe explicative pentru ce-i ce nu-nțelege. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am trecut prin asta, dar din alt unghi :))
    Dudul incepuse doar atacul, eu sunt cu Nu in gura, de multa vreme si i-am tot zis-o.Intr-o zi m-am saturat si i-am sunat nevasta si l-a altoit ea de ajuns pentru amandoua.
    Spectatorii au fost satisfacuti.

    Stiu ca n-a fost frumos ce am facut, dar deja rabdarea mea ajunsese dincolo de limite.
    Eu ce sa-i fac,daca n-a inteles din prima, din a doua, din a treia? A inteles dupa cafteala.Acum nu mai sunt impreuna,ca l-a inselat ea :))si-a prins-o, dar nu m-a uitat niciodata, mi-o spune mereu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trist! =))
    Eu cred ca trebuie impuscat el (adica direct si fara somatie), iar daca nu, ele ar trebui macar sa il castreze!
    "oficiala" clar nu-i de vina, amanta nici ea, ca l-a vrut si a putut sa il aiba; in schimb el e curvarul care stia ce se intampla de fapt.
    Asa ca lasati bojocii, si dati la oua! (pentru mai multe referinte ascultati va rog sirul de injuraturi din "La Redactie" de Planeta Moldova :D )

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte fain commentul lui Dragos. Mi-e ciuda ca nu m-am gandit si eu la raspunsul asta. :P

    RăspundețiȘtergere
  11. O razbunare buna era daca cele doua il invitau la una din ele acasa si acolo se dezbracau apoi se atingeau pe.........oooooooooooooooooooooooo scuze era sa dezvalui scenariul urmatorului meu film "Porniwood"

    RăspundețiȘtergere
  12. Stau si incerc sa-mi imaginez cum arata freza aia pod si tot nu o pot "vizualiza"(e 6:30 si inca nu mi-am baut cafeaua- cred ca asta e motivul)

    RăspundețiȘtergere
  13. io pina la un punct chiar am crezut ca se bat pe un copac! :D Si ma intrebam de ce (aici e aceeasi intrebare ca a ta) ca doar la ora asta dudul nu da umbra, nu are fructe ... nimic ... Poate ca investitie?!

    RăspundețiȘtergere
  14. =)) Trebuia să le faci poze! =))

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu zic ca dudul avea un fetis cu chick-fight si nu avea nici un interes sa se bage.
    Dimpotriva!

    RăspundețiȘtergere
  16. Penibila de-a dreptul situatia, cum naiba sa faci asa ceva... si in mijlocul strazii? Eu una as fi spus multumesc, daca descopeream...!

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi si imaginez ce circ :)) Da, si eu m-am intrebat de multe ori, cand mai dadeam pe mizeria aia de "Tradati in dragoste" si vedeam divele luandu-se la bataie, oare de ce se bat intre ele in loc sa il pocneasca amandoua pe div si sa plece mai apoi impreuna, de brat, la o cafea sa isi verse amarul.

    RăspundețiȘtergere
  18. @coolnewz:

    Pai tot un fel de copac este si cel in discutie...
    doar daca nu se hotaraste sa le dea un cap in gura la amandoua.... ca pare a fi o continuare fireasca!

    RăspundețiȘtergere
  19. Fetita Junglei13,
    Lasa ca bine i-ai facut si tu si nevasta-sa! :)) Nu de alta, dar daca alearga dupa 2 ... femei, clar ramane cu dejetul in gura >)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Alexiuss,
    De ce sa-l omori si sa-l scutesti astfel de chin? Eu zic ca o tortura e binevenita :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Nice,
    I agree, foarte... nice raspunsul lui Dragos! :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Iasi,
    E simplu. Atat timp cat nu te gandesti la podul de peste... Dunare, ci la un pod de casa.

    RăspundețiȘtergere
  23. Molie pe creier,
    Cand devii celebru, sa ma anunti :))

    RăspundețiȘtergere
  24. coolnews,
    Pai, mare diferenta nu e :))

    RăspundețiȘtergere
  25. Dara,
    Cum soarta e impotriva mea, tocmai in ziua aia imi lipsea aparatul foto. :))

    RăspundețiȘtergere
  26. Iulia,
    Pai, cum te stiu eu pe tine, normal ca asa ai fi reactionat, dar aici vorbim despre low specimene. :)) Also known as... cows.

    RăspundețiȘtergere
  27. madMe,
    Si sa faca ce impreuna? :D Dau si eu in patima lui Molie pe creier =))

    RăspundețiȘtergere
  28. Eh, sa povestească, să se împrietenească, sa iasă la shopping împreună ... chestii de astea light :D

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!