miercuri, 6 iulie 2011

Cotineaţa Club


Niciodată vremurile nu au fost mai iubitoare de muzică, de dănţălău, de distracţie pe pâine, cum obişnuieşte să zică un amic de-al meu. Şi, ca să se ghiftuiască nevrotismul ăsta, românii (pentru că despre ei este vorba) au creat cluburile de noapte de mare fiţă ca drept urmare a pândirii îndeaproape a colegilor lor de dincolo de ţarcul Carpato-Danubiano-Pontic.

Şi, pentru că românul e şmecher, tot ce-l înconjoară e extra şmecher. Şmechereala atinge cote maxime, chiar şi când românul nu face nimic. El stă degeaba fiind foarte şmecher, ba chiar şi pe budă e foarte şmecher, pentru că poartă ochelarii lui rei ban pe care-i are dintr-o mega combinaţie.

Şi, dacă tot v-am obişnuit cu advertorialele în ultima vreme, mă gândesc că n-ar fi rău să fac o reclamă adevărată  unui club adevărat. Românesc. Neaoş.

Cotineaţa Club!

Uitaţi tot ce aţi văzut până acum în Bamboo ori în alt club de mare fiţă! Cotineaţa Club e viitorul în materie de distracţie şi de ieşeală. Şi ca drept dovadă, am să vă povestesc puţin despre acest magnific şi sublim loc.

Locaţia? Secretă, fireşte! Nu de alta, dar dacă toată lumea ar şti unde se află, clar s-ar isca îmbulzeli la intrare, bătăi şi alte neplăceri. 

Decorul? Rustic. Scândurele puse rar, ca să vezi la troaca vecină. Plasă pentru un plus de sexualitate şi multe pătule numai bune de tolăneală, când the uiţi la puicuţa aia care dansează pe boxă. Fireşte că, la ocazii absolut speciale, puicuţele pot ieşi din tortul de grăunţe. 

Mâncarea? Naturală, degresată, vegetariană. Numai bună de ţinut picioruşul puicuţelor zvelt şi apetisant. 

Servirea? Bufet suedez. Direct din troacă. 

Muzica şi atmosfera? Întreţinută în fiecare seară de DJ CoCkY şi de MC Puica. 

Vestimentaţia impusă? Pene şi bling bling. La băieţi se poartă pintenii şi freza cu creastă. 

Intrarea? Pe bază de cod secret. Cot-co-dac. Şşşşşşşt!


Şi, ca să vedeţi că ştiu despre ce e vorba, iată şi dovada: eu în faţa clubului Cotineaţa! Nu m-au lăsat să intru pe motiv că am faţă de intrat în casă la ora 21.00, dar, tot am profitat de ocazie şi m-am tras în poză. 

Et, voila! 

Iulia în faţa clubului

Ta-na-na-na-naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!




16 comentarii:

  1. Ce ma oftic ca eu n-am talent la scris...am multe in cap dar sa mor de-mi iese....asa cum iti iese tie de pilda! Bravo, esti foarte amuzanta si trendy-flendy la Cotineata!:) Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. vezi dacă n-ai pene și bling-bling?! te-ai dus la ora 9 acasă. ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. ba chiar si pe buda sunt foarte smecheri! Hahahahaha

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ferm convins ca de-i faci ceva promovare cu chilotarul-don-juan Botezatu si nas-carma-transoceanic Tonciu o sa se stea la coada la intrare mai abitir ca pensionarii la o coaja de paine prin nu stiu ce judet

    RăspundețiȘtergere
  5. Alice,
    Ei lasa, mai ca fiecare cu talentul lui :P Nu ca sunt trendy acolo??? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. .missbee,
    Asta e... am sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu sunt gaina :))

    RăspundețiȘtergere
  7. cypy,
    Bamboo o sa intre in faliment. Sunt sigura de asta! :D Punem ramasag!

    RăspundețiȘtergere
  8. ma doare ingrozitor capul, sper sa nu mor azi ca pierd filmul de vineri de pe tvr.
    Jur ca vreau sa iau o pastila cu tot trupul, cu toata forta si durerea de cap tot, tot adunat si inmultit cu pi la patrat atat de tare imi doresc dar.. nu o sa iau. Mai bine zac, sufar si ma plang decat sa imi obisnuiesc corpul cu fel de fel de rude ale ibufrofenului sau vesnicii lui rivali ca aspirina si paracetamolul.
    Nu am scris nimic de cotineata,club sau smecheri pe buda pt ca nu am vrut. Desi smecher pe buda e personajul din Slumdog milionare fix la inceputul filmului.

    RăspundețiȘtergere
  9. iar in divino nu am mai fost de doi an si..iar in divino nu am mai fost de doi an si..

    RăspundețiȘtergere
  10. draga iulia posteaza ceva nou, multam anticipat.draga iulia posteaza ceva nou, multam anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Putine locuri sunt mai frumoase decat bataturile bunicilor...

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!