vineri, 29 iulie 2011

Reclamă furată ca în codru

Se dă următoarea reclamă:


Okay, e vară, e soare, e ...cald (am zis!?). Totuşi nu chiar atât de cald încât să nu ne amintim de următorul set de gag-uri youtubiene (vă rog să ignoraţi rima cu publiene):


Sinceră să fiu, nu mă mai miră absolut nimic. Dacă nici măcar ProTv-ul nu s-a obosit să-şi inventeze propriile idei când cu Lis şi duda lui (click aici), e clar că n-o să înceapă o agenţie de publicitate, care vorba aia, nu-i decât plătită să fie originală, haioasă şi right into the face, să comită imprudenţa de a gândi. Ar fi o adevărată blasfemie la adresa intelectului master-mind-urilor de dincolo de capodoperă, să emitem aşa pretenţii exagerate. Dacă tot există internetul şi dacă tot există vastele lui surse de informare, de ce să nu ne folosim? E ca treaba aia: un om găseşte o valiză cu bani pe o bancă; ce face omul? logic că o ia. E clar că dacă valiza era acolo, aia e voia Domunului. 

Cam aşa şi cu Youtube-ul. Se trezeşte unul mai isteţel de prin State să inventeze o portocală vorbitoare. O vede românul şi zice: aaaa, this is God sent! Clar! Până la urmă, şi-aşa la televizor se uită doar babalâcii şi ăia de-au impresia că internetul e un soi de prăjitură ce seamănă cu diplomatul. 

Şi ne mai mirăm că tot Mapamondul ne consideră o naţie furăcioasă? Unii fură genţi Vuiton de prin Anglea şi Spanea, alţii idei drăguţe de prin State. Nu e absolut nicio diferenţă între fraţii noştri de acolo şi fraţii noştri de aici. 

10 comentarii:

  1. Mai bine furăm ceva, cosmetizăm puţin şi las' că nu se prind obosiţii ăştia.
    E penurie de idei, nu ţi-ai dat seama? Se observă după reclamele originale din ultimul timp. Mie-mi place aia de la carmol frecţie... =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dara,
    Macar strainii n-au carmol si spirit de-ala :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, daca tu te iei de furaciosi, eu o iau personal :)
    Lasa-i draga sa fure, a iesit ceva simpatic dupa parerea mea.
    Cred ca au furat putin si de la Robotzi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabi,
    Pai, eu cred ca Robotzii au furat stilul ala de gag saptamanal tot din afara :D Binecuvantati cei ce ies din Tarcul Carpatin si se intorc cu aur :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nymphetamine,
    Ei, eu n-as generaliza, dar ai dreptatea ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa ca nici treaba cu portocala nu e cine stie ce!

    RăspundețiȘtergere
  7. Stau si ma gandesc ca ....reclama la ROM este si ea inspirata de ceva! Nu stiu ce mai este original la noi in tara!

    RăspundețiȘtergere
  8. Adrian B,
    N-o fi, dar macar e original.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alice,
    Hmm, pai de la ce? ;d Da din casa!

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!