vineri, 4 decembrie 2009

Noua colecţie ASUS Designo MS - semnată Bina R

Lansarea colecţiei 2009-2010 stătea să înceapă.

Fotoreporterii erau aşezaţi în funcţie de acreditare şi de tirajul ziarului de la care proveneau, jur-împrejurul podiumului. Eu, mai prin spate. Noroc de lentila de om puturos şi de flash-ul de distanţă pe care le aveam în dotare.

-Cine... cine prezintă azi? Mă întreabă o voce curioasă din spatele meu.

-Bina R, cunoscuta creatoare de modă tech, de la Asus. Îi răspund curiosului, cu o voce şoptită.

-Ah, mulţumesc.

Agitaţie, nerăbdare, foială, stil, crema socieţăţii... şi eu. Toate acestea umpleau încăperea evenimentului de un sentiment nemaivăzut şi nemaisimţit, până acum.

Linişte, vă rog! Festivitatea are să înceapă numaidecât! Grăi un tânăr graţios, membru al staff-ului.


Luminile se transformară într-unele ce semanau cu lămpile de veghe, doar podiumul rămânând luminat opulent şi argintiu...

Pe podium, îşi făcu apariţia cunocuta creatoare Bina R.


Bună ziua dragi prieteni şi jurnalişti prezenţi aici de faţă. Prezentarea de astăzi este una cât se poate de specială! De ce spun asta... pentru că ceea ce veţi vedea astăzi, nu s-a mai văzut pe faţa pământului până în acest moment, iar, dacă începând cu această zi, se va mai vedea, este clar, că vor fi copii infidele şi de proastă factură a produselor ce aparţin casei de modă Asus. şi prezentate dumneavoastră, aici, acum, cu mare fast.
ASUS Designo MS este numele celei mai noi colecţii de monitoare LCD de la Asus! Cea pe care am să vi-o prezint şi dumneavoastră, astăzi! Colecţia este formată din 5 articole, şi anume cele pe care le voi invita în scenă în momentele următoare: MS246, MS236, MS227, MS226 şi MS202!
Aceste 5 modele, pot să zic cu mândrie că mă reprezintă în totalitate! Aceste opere de artă, mă vor consacra, şi vă vor face, ca peste ani, să vă amintiţi de mine, de Bina R!
Ele prezintă stil, prezintă performanţe vizuale, totul bazat pe un concept binar, combinat cu un stil geometric aparte, format din linii drepte... cercuri, suportul de susţinere având şi el forma unui inel, însă nu orice fel de inel, unul ce utilizează tehnologia Ergo-Fit permiţând utilizatorilor să încline ecranul într-un mod foarte simplu, doar cu ajutorul doar a unui deget!
Ultra subţiri, de doar 16,5 mm., rezoluţie Full HD 1080p, rată de contrast de 50000:1, timp de răspuns de 2ms, tehnologie ASUS Splendid™ Video Intelligence, optimizează consumul de energie cu 40%, interfaţă HDMI* pentru redarea divertismentului de calitate de pe mediile Blu-ray sau de pe consolele de jocuri, prietenoase cu mediul înconjurător, designul lor conţinând cu 50% mai puţine materiale dăunătoare naturii!
Iată cuvinte tehnice, cuvinte puse cu virgulă între ele, iată caracteristicile colecţiei de astăzi, expuse în cel mai simplu mod posibil! Pentru că, simplitatea este un atribut al colecţiei de astăzi!
Şi, să vă mai spun ceva, dacă vă gândiţi că o asemenea tehnolgie se potriveşte doar în birourile cu iz de Star Trek, vă înşelaţi!
Încercaţi să faceţi un exerciţiu de imaginaţie, şi să vă închipuiţi viziunea mea: Încăpere spaţioasă, mobilă veche, foarte veche, bine întreţinută, lăcuită. Lemn de mahon şi de cireş, şemineu, lămpi ici şi colo, care să aducă spiritul candelabrelor în trident, cu lumânări roşii, de demult.
Lumină caldă, aromă de levănţică împrăştiată în toată încăperea. Parchetul proaspăt lustruit, sclipeşte în lumina focului din şemineu, acelaşi foc ce se reflectă uneori şi în onduleurile victoriene ale mobilei.
Totul te duce cu gândul la eleganţa vremurilor ce par a fi apuse! Cu ASUS Designo MS, eleganţa acelor vremuri reînvie, pentru nostalgici, şi o împleteşte cu modernismul liniei. O să vă întrebaţi cum e posibil un astfel de lucru... e POSIBIL, iar ca să vă convingeţi, uitaţi-vă la finisarea deosebită, ce le conferă monitoarelor luciul unui pian negru.
Acum, că v-am introdus în atmosferă, tot ce îmi rămâne de făcut, este să las muzica să curgă lin spre timpanele dumneavoastră, iar cele 5 modele, să defileze, spre încântarea dumneavoastră vizuală!

Muzica, vă rog!




Chopin - Fantaisie


Ce a urmat, după ce Bina R a ieşit din scenă, a fost de-a dreptul uluitor... Cele cinci modele defilând spre încântarea celor prezenţi, pe muzica lui Chopin...


















Material de origine fictivă, realizat pentru Superblog 2009, proba obligatorie cu numărul 41, Asus.
P.S. Orice asemănare a Bina R cu Tina R, e doar o coincidenţă.
P.S.2 Produsele Asus prezentate sunt adevărate.

6 comentarii:

Give ya best shot!