miercuri, 9 decembrie 2009

Să nu te MYRI(a) când vine circul...

E posibil ca din cauza unor neconcordanţe în contul Superblog, proba aceasta să fie încurcată cu imediat următoarea de la AMD. Dacă e aşa, vă rog daţi click AICI. (cea cu bradul cadou la cumpărarea unui desktop AMD de pe eMag)



***


Lume! Lume! Veniţi să vedeţi minunea secolului! Circul AMD este în oraş! Veniţi să vedeţi ceea ce n-aţi mai văzut! Sisteme atât de puternice încât pot face faţă şi celor mai solicitante operaţii! Ram-ii vor curge! Procesoarele vor alerga! Muşchii se vor încorda!
Vă prezint, spre deliciul dumneavoastră, vedeta circului nostru, voinicul MYRIA XGAMEV5 AMD Athlon II!
Nu plecaţi, nu v-ăndepărtaţi, pentru că aşa ceva, doar odată în viaţă puteţi vedea!
O să credeţi că vedeta noastră e mutant, însă MYRIA XGAMEV5 are procesor cu patru nuclee! Da! Aţi auzit bine! Patru nuclee! Şi, să vă mai spun un secret, pe lângă faptul că are patru nuclee, mai e şi cel mai accesibil de pe piaţă, la ora actuală! Iată doamnelor şi domnilor voinicul nostru!



(dn mulţime se auzi un OOOOOOOOOOO lung, la văzul voinicului!)

Impresionant, nu? Îl vedeţi cât este de semeţ? Poate să opereze şi pe 32 de biţi şi pe 64, are memorie DD3, are hdd SATA cu viteză de rotaţie 7200 şi cu o capacitate de 500 GB, iar la capitolul video stă cu atât mai bine, cu cât are Radeon HD4650!

Ce vă puteţi dori mai mult de atât?
Aşa că, veniţi să vedeţi unul din cele mai voinice sisteme pentru gaming!


Probă 49, Superblog 2009, AMD.

2 comentarii:

  1. PENTRU ECHIPA AMD: Îmi pare rău că am inversat probele în cont, dar, venind una după alta, amandouă de la AMD, din neatenţie... I DID IT. Aşa că, cea care trebuia să fie aici, o găsiţi la rubrica cealaltă.

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!