marți, 8 decembrie 2009

Haine noy de la Hostway!


În ultima vreme m-am gândit foarte mult la domeniile personalizate. O fi din cauza Superblog, o fi din cauza probelor de la Hostway, cine ştie, ideea e că nu doar o dată mi-a trecut prin minte, că ar trebui să trec şi eu la pasul următor, şi să dau straie noi blogului meu.
Singura problemă e că nu mă împac superb cu platformele wordpress, îmi par inutil de greoaie, uneori.
Cu toate astea, am cam făcut din blogul ăsta un amalgam, pe care, ar cam trebui să-l descurc destul de curând.
Nu de alta, dar, nici nu ştiu ce să răspund atunci când cineva mă întreabă ce temă are blogul meu. Răspunsul ar fi "cam de toate...". Iar ăsta nu e un răspuns care să-mi convină.

Aşa că, am să-mi separ cele două domenii de activitate, scrisul şi fotografia şi am să le aşez fiecare la locul ei.

Datorită (sau, mă rog... din cauza) faptului că scrisul meu e puţin mai nărăvaş şi pamfletistic uneori (în concluzie, puţini cunosc - şi mai puţini acceptă!), am să îl las pe această platformă, transformând-o în platformea mea de libertate, de aberaţie şi multe altele.

Dar, fotografia e un hobby mult prea special în viaţa mea, ca să nu îi acord un spaţiu bine delimitat, elegant, aranjat...

Tocmai din acest motiv, noul meu site de fotografie, va purta haine noi de la Hostway!

Şi, voi face asta din câteva motive:

1. Din respect pentru fotografie.
2. Din respect pentru cei ce îmi iubesc şi urmăresc evoluţia fotografică.
3. Din respect pentru mine.

Şi, hai să fim puţin sinceri, e cu totul altceva atunci când îţi prezinţi galeria de fotografii într-o formă frumoasă, elegantă, ordonată, iar site-ul sună ceva de genul www.keltoighost.com, decât pe o platformă blogspot (sau chiar şi wordpress...) gratuită şi banală.

De ce e altceva? Păi, hai să ne gândim puţin, un blog pe o platformă gratuită îţi poţi face oricând ai vreo 10 minute libere.
Asta nu înseamnă că acel blog e şi unul făcut din nevoia de a arată lumii cât de bun eşti tu pe un anumit domeniu, ci poate fi ceva făcut de plictiseală.
" E hai, fie, dacă toată lumea are blog, eu de ce să n-am...?".

Însă, un domeniu personalizat, deja dă dovadă de interes sporit al autorului, pentru ceea ce face şi ce vrea să prezinte lumii.
În concluzie, investiţia de a plăti o anumită taxă serviciului de hosting, s-ar putea amortiza, în timp, tu, având, în conluzie doar de câştigat.

Pentru mai multe informaţii: http://hostway.ro

Iar pe sfârşit, pentru că Advertising-ul e una din marile mele pasiuni, iată ceva amuzant:Material scris pentru Superblog 2009, proba nr. 46, Hostway.

4 comentarii:

 1. Nu m-as fi gandit niciodata ca blogul tau ar avea nevoie de o "separare" a temelor...

  Nu cred ca reprezinta o problema... :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Să ştii că i-ar cam trebui :) Nu de alta, dar îi trebuie şi fotografiei o căsuţă :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Asta asa este...

  Poate i-o vor oferi domnii de la Hostway...

  RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!