duminică, 25 octombrie 2009

Spune pa-pa SPAM-ului!



Cum zilele trecute postam o imagine (vezi dreapta) despre ce anume am primit eu în Inboxu' Yahoo (clic aici pentru postarea respectivă)... şi anume, un mail drăguţ, prin care eram anunţată prieteneşte că, în cazul în care nu le dau oamenilor de la Yahoo parola şi userul, ei îmi vor închide contul, pentru că altfel nu au de unde şti dacă al meu e un cont părăsit, abandonat şi trist, sau unul folosit.
Iată şi postarea de astăzi, postare ce vine în sprijinul celei de acum două zile.
Atunci, postam doar intriga problemei, anume nemulţumirea mea în legătură cu spam-urile ce Yahoo nu le filtrează cum trebuie, multe mail-uri periculoase ajungând în Inbox, şi afectând de cele mai multe ori sistemul pe care îl foloseşti, printr-un simplu click to open file.

Astăzi, vă aduc rezolvarea problemei, în doi timpi şi trei miscari!

Rezolvarea e simplă, serverul Axigen, o alternativă viabilă şi ieftină la mail-urile gratuite şi atât de periculoase sistemului vostru de operare, a PIN-urilor bancare, uneori şi a parolelor (se stie faptul că hackerii se înmulţesc, criza se înteţeşte, nevoia de frauda şi de venit imediat se mareşte direct proporţional).

Pentru o sumă, modică, aş numi-o, de 1 euro/lună, poţi avea siguranţa de care tu şi e-mail-ul tău aveţi nevoie.

Bineinţeles, te poţi gândi:
"Okay, şi de ce mi-ar trebui mie mail din ăsta, când tot ce fac cu el e să primesc comentarii hi5, şi-mi mai scrie Georgiana din când în când... mă plictiseşte şi-aşa, Georgiana..."

Poate te plictiseşte Georgiana, şi poate consideri că nu eşti o persoană destul de importantă, ca mail-ul tău să fie unul profi, însă, de unde ştii că, într-o bună zi nu vei fi o persoană importantă?

Dacă mergi pe premisa "sunt o persoană neimportantă, n-am nevoie de aşa ceva", te vei programa chiar să rămâi persoana insipidă şi lipsită de valoare, ce n-ar avea nevoie niciodată de un e-mail profesional.

Schimbările în viaţă trebuiesc începute de undeva!
Nimeni nu se va grăbi să-ţi dea ţie upgrade vieţii, dacă nu ai să faci chiar tu asta!
Lucrurile aparent banale se pot dovedi a fi mult mai însemnate decât ai fi dispus să crezi.
În aceaşi ordine de idei, se ştie că lucrurile mici, fac lucrurile mari!

În plus, de ce nu ai plăti 1 euro pe lună?
În unele baruri, berea costă chiar mai mult de atât!
Tu câte beri bei în decurs de o lună? Ţi-ai făcut o sumă? Câte conturi profesionale ai putea achita, dacă ai face o conversie bere/cont?
Şi tine minte, că tu nu ai nevoie decât de un singur cont!

În plus, e-mail-ul profesional de la Hostway, poate fi utilizat în condiţii extrem de uşoare cu Outlook, sau oricare alt e-mail service ce suportă IMAP şi POP3, iar asta nu e singura posibilitate, fiind disponibile şi opţiunile WebMail Standard şi WebMail Mobil (în cocluzie, îţi poţi folosi e-mail-ul de pe telefonul mobil, oriunde şi oricând...).
Că tot suntem la subiectul telefonelor mobile, ar fi bine să vă zic că, acest tip de e-mail de la Hosted AXIGEN, se poate sincroniza foarte bine prin serviciul ActiveSync, cu o gamă foarte variată de telefoane şi terminale GSM de ultimă generaţie, cum ar fi: Nokia Symbian, IPhone, Sony Ericsson SmartPhone, Windows Mobile (cu variantele aferente de HTC, Palm, PocketPC, etc!) cât şi în cazul vestitului Blackberry.

Ai posibilitatea să iţi configurezi şi un calendar, vizibil de oricine vrei tu, în care să mentionezi dacă în acel moment, sau în altul, eşti sau nu disponibil. Mentionez că ai libera alegere de a-l folosi aşa cum crezi tu de cuviinţă, adică, de a face vizibil pentru ceilalţi ce vrei tu şi pentru cine vrei tu, personalizat pentru fiecare în parte.

Ai acces, în caz de nevoie, şi la fişierele publice, lucru extraordinar în cazul în care ai de făcut vreo lucrare la comun cu alţi parteneri, sau chiar cu o echipă întreagă.

Cum faci să ai şi tu un cont de e-mail profesionist de tipul celui mai sus prezentat?
Simplu, intri aici, şi urmezi instructiunile.
În cazul in care ai totuşi nelămuriri, Hosted AXIGEN, te invita să îi contactezi la numărul de telefon: 0724.678.464

Articol realizat pentru concursul SuperBlog2009, proba opţională nr.8, Hosted AXIGEN, concurs sprijinit de PCNews.

2 comentarii:

Give ya best shot!