luni, 19 octombrie 2009

Ocazie pentru copiii din Brasov!





Plimbandu-ma prin Brasov, am dat de acest anunt. Nu stiu cat mai e valabil, insa din partea mea toata stima pentru initiatorul campaniei.
In acest fel, nu doar copii cu o situatie financiara dificila sunt sprijiniti, cat si arta in sine, pentru ca, in zilele noastre, e din ce in ce mai greu sa urmezi o scoala, cu atat mai mult una de arta. Se stie ca scolile de arta sunt de departe cele mai costisitoare.


Tot respectul pentru Magda Vacariu!

Acum o mica traducere a afisului:

Primele cursuri se pare ca au inceput in August, avand loc in zilele de luni intre orele 17.00 si 18.30, la Centrul Reduta, Strada Apollonia Hirsher Nr. 8, Brasov. (cu putin noroc, se mai intampla si acum)

La cursuri sunt asteptati copii si tineri intre varstele de 8 si 16 ani. Singura conditie ar fi sa se faca dovada unei situatii financiare modeste.

Cei interesati sunt asteptati sa completeze un formular de inscriere, formular ce il gasesc tot la sediul Centrului Cultural Reduta.

Materialele sunt gratuite, ele fiind oferite de White Mountain Property, asa ca nu va faceti griji.

Daca aveti nelamuriri, puteti vizita: www.magdavacariu.ro, sau suna la numerele de telefon: 0755.563.370 sau 0268.419.706.

Mentionez ca oferta e valabila pentru copiii din Brasov.

De ce am postat pe blog acest anunt?
Pentru ca initiativa e laudabila, mai mult decat laudabila chiar, si in pofida faptului ca nu e valabila decat pentru Brasov, serveste ca si invatatura de minte si poate ca si un model pentru alte orase, si alti pictori ce isi pot oferi serviciile prezervarii artei, si descoperii tinerelor talente.

Copii talentati, sau mai bine zis, viitoare talente irosite, exista peste tot in tara, si e pacat chiar sa ajunga sa se iroseasca, pentru ca arta pierde incet dar sigur teren in fata mitocaniei si a proastei cresteri.

Arta iti ofera o altfel de perspectiva asupra vietii.

Bineinteles, motivul pentru care Magda Vacariu face acest gest de factura samariteana, e fara doar si poate, reclama. Insa, in cazul asta, chiar si-o merita. Cine nu i-ar face reclama? Eu i-am facut, si nu-mi pare rau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Give ya best shot!