duminică, 25 octombrie 2009

Venezuela pute!



De curand, presedintele venezuelean, Hugo Chavez, le-a cerut compatriotilor sai, intr-un discurs de rasul-plansul, sa-si limiteze durata dusului la 3 minute, in scopul economiei.
In acelasi discurs, devenit intr-un timp atat de scurt deja celebru, Chavez, le-a recomandat venezuelenilor, sa nu mai cante la dus. Care-o fi oare explicatia? Nu stiu la ce s-o fi gandit domnul Hugo, dar eu pun pariu ca s-a gandit la faptul ca majoritatea melodiilor, dureaza mai mult de 3 minute, si e pacat sa apuci sa canti o melodie si sa n-o termini.
Ce sa mai spunem de jacuzzi, sau baile lungi si relaxante de seara...
Sunt interzise cu desavarsire!
Maximul acordat este 3 minute. Insa, ceva imi e inca neclar. Aceste 3 minute sunt acordate per familie sau per membru? In plus, daca o familie are 10 membri, ce se intampla atunci?
Cred ca pot gasi o solutie si pentru asta... ii bagam pe toti sub furtun, si dam drumu la apa timp de 3 minute, astfel toata familia e fericita, curatica si nu-l supara pe domnul Chavez.

Okay, in Venezuela, o astfel de masura drastica de origine economica, a generat rumoare, amuzamente, si in unele cazuri, probabil disperare, insa ce feed-back ar avea o astfel de lege in Romania, oare?
Nici unul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Give ya best shot!