marți, 6 octombrie 2009

23-Duty Free


6 Octombrie… ma temeam oarecum de data asta, pentru ca, de fiecare data, cand aceasta data se intampla, aveam predispozitia de a capata o tendinta maniaco-depresiva, care ma facea sa urasc de-a dreptul ziua asta. Ori ma simteam prea singura, ori ma simteam prea sufocata de oameni, oricum ar fi fost, nu era bine, pentru simplul fapt ca, in general oamenii au impresia, ca de ziua lor, totul trebuie sa fie special. Si da, asa si trebuie sa fie, insa se creaza , in general tendinta de a se exagera. Specialul ala pe care toti il asteptam de ziua noastra, de cele mai multe ori nu exista.
Asa ca, ce e de facut, decat sa ne bucuram de lucrurile marunte? Lucrurile cu adevarat importante, care, adunate, fac un intreg frumos si rotund…
Cum am sarbatorit? Ah, foarte frumos am sarbatorit. Dimineata, la ora sase, am mers cu ochii inchisi catre baie, sperand sa-mi gasesc surprinza pe undeva pe acolo (eventual niste haine de spalat). Cum surpriza se ascundea bine, m-am intors in pat, tot cu ochii inchisi, ca sa nu stric momentul. M-am impiedicat de prag cu piciorul drept, si am fost fericita ca a fost dreptul, nu stangul, si ca azi, am noroc! Si mi-am zis “you lucky bastard”.
Lasand glumitele la o parte…
Cred ca in sfarsit am invatat sa apreciez the simple things, lucru pe care ar trebui sa il facem cu totii. Eu am sa incerc sa nu uit ceea ce am scris astazi, de asta si postarea-blog. Pentru ca odata ce dai drumul pe internet unui editorial, articol, sau mai stiu eu ce, el ramane, chiar si dupa stergere. Mereu vor exista urme ale lui, undeva pe Google.

3 comentarii:

Give ya best shot!