marți, 24 august 2010

Ghid de supravieţuire în vremuri deprimate




  1. Şterge toate melodiile lacrimogene din mp3 player! Deschide radioul, lasă fericirea melodiilor comerciale să-ţi invadeze simţurile şi să te umple de kharma pozitivă. Cu siguranţă în momentul următor, va începe cea mai frumoasă melodie ce va spune ceva de genul: unforgivable, without you, I’m nothing... sau my life is crap.
  2. Poartă o discuţie recreativă cu oamenii de lângă tine. Poţi alege să porţi această discuţie recreativă cu unul, doi, sau chiar cu toţi colegii de muncă. Nici nu ştii cum mai spune unul vreo glumă şi te binedispune automat. La fel de probabil cum cineva te poate întreba brusc despre vreun amănunt din viaţa ta privată, intrigat de faptul că tu nu vorbeşti niciodată despre aşa ceva cu cei din jur. Nu te îngrijora, până îţi vei aminti iar de problema care te macină, nu vor dura decât vreo câteva secunde.
  3. O plimbare poate reduce semnificativ stresul. Poţi alege să te plimbi prin centrul oraşului. Magazinele şi forfota oraşului te pot ajuta să te reconectezi cu acea forţă interioară de care ai nevoie. Nu te îngrijora, cineva acolo sus te iubeşte: în secunda următoare vei vedea ceva, sau pe cineva ce îţi va aminti cu siguranţă de problema care te macină.
  4. Dacă după toate astea, tot nu ţi-ai recăpătat voioşia şi cheful de viaţă, cu siguranţă un film apărut, eventual anul ăsta... te va face să vibrezi de fericire. Nu te îngrijora, după jumătate de film, în care replicile protagoniştilor vor părea desprinse parcă din viaţa ta, problema ce nu-ţi dădea pace te va strânge şi mai tare de gât.

10 comentarii:

  1. ... un alt fel de "legi ale lui Murphy" :)?

    RăspundețiȘtergere
  2. S,
    Cam asa... cam asa, doar ca grupate strategic :))

    RăspundețiȘtergere
  3. As aduga: intra intr-un shop de parfumuri si cere mostrele de la parfumurile preferate, maxim trei. Parfumeaza-ti cu cel mai bun inchietura mainii, o esarfa, o suvita de par! Apoi multumeste si paseste, invaluita in misterul unui parfum scump, pe care numai tu stii ca ...inca...nu il ai, printre oamenii uluiti de mireasama scumpa si buna! ! Si inca ceva, lasa-te sedus/a de magia unei picturi in culori vii si multa lumina, pe net, daca nu ai o sala de expo in drum. Sa stii ca te revigoreaza!

    RăspundețiȘtergere
  4. la mine 1 nu merge niciodata... :(
    in rest sunt ok, poate as mai adauga: imi sun cel mai bun prieten si ne intalnim la o cafea.. o buna discutie ma ajuta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. onlycontrovento,
    unele lucruri cer mutenie, zic eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci, serios. eu eram atentă aici și tu??? Of.. la naiba. Ce sfaturi sunt astea? :P

    RăspundețiȘtergere
  7. ada,
    Nu functioneaza nimic, din pacate... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si cand simti ca iti trece si-auzi la radio o melodie, ce te obseda de foarte multa vreme si care obseda si pe altcineva ce faci?
    Te iei de dj cu prima ocazie,ca el e inovat ca iti revin tie amintiri.

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!