sâmbătă, 27 martie 2010

Kelt Song (2)

Nu pot să zic că am avut o copilărie prea tristă, sau prea fericită, sau că amintirile mele sunt unice, sau că aş avea mare lucru de povestit în sensul ăsta, dacă aş fi luată la bani mărunţi.
Cu toate astea, când ascult melodia asta, nu pot să nu îmi amintesc de după-amiezile de Duminică, ale începutului anilor 1990.
De soarele de un portocaliu atât de cald că îmi merge la suflet chiar şi acum, amintindu-mi.
De combina stereo cu pick-up.
De postul de radio local... şi de casetele înregistrate pe care scriam cu tata: Muzică bună, Volumul N.




12 comentarii:

  1. aha faceai piraterie

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi amintesc şi eu acelaşi post de radio. Şi aceeaşi muzică. Plouă cu melancolii peste oraşul nostru :). Îmi place cum ţi-ai redecorat, aici la tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi mie mi-e dor de copilărie şi de tot ce a însemnat ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adi: Păi postul de radio nu e unul gălăţean. Am copilărit prin alte meleaguri, aici sunt un fel de invitat special :D, unde am venit să împroşc, azi, cu melancolie.

    Bine ai venit în vechea mea casă, cu mobilă nouă! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. madMe: Deşi nu îmi face cinste să spun asta, eu am momente când trăiesc în copilărie, dar cred că asta e tot farmecul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok , înseamnă că ascultam posturi diferite, dar muzica era aceeaşi. De regulă, bună...

    RăspundețiȘtergere
  7. mmm :)...îmi aduci aminte de cei mai frumoşi ani ai mei , cu jeansi si bocanci roşi la zid , de nopţile "pierdute" cu prietenii tolăniţi pe podeaua camerei mele , în nori de fum , ascultând "metal adevărat" şi răspunzând în hohote de râs la extazul unuia dintre noi:"băi...ce oameni au putut crea muzica asta!!!" cu "da , băi...ce oameni...:))",şi de nenumăraţii "au maică , ce ai păţit la pantaloni?" care roteau în jurul tăieturilor şi găurilor făcute cu mare grijă în singura pereche de jeanşi pe care o aveam .Şi de ce nu...de discurile de vinil aruncate de la balcon ...în mod special îmi aduc aminte de cel mic , cu ceva poveşti sau cântece pentru copii , pe care scria "Vreau sa zbor ca un cocor" :)))))
    Hugs :)

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!