marți, 2 martie 2010

SEZONUL BABELOR se transformă în MILF SEASON

Uite că a venit şi sezonul lor, cam de ieri aşa... Şi e ciudat, dacă stai să te gândeşti. Trăim în plină eră a picioarelor lungi... până în pământ şi a poponeţelor tari ca piatra - iuţi ca săgeata. Până şi doamna Moş Crăciun s-a emancipat, s-a hotărât să nu mai fie mică, grasă, tunsă scurt şi zâmbăreaţă. Nu, doamna Moş Crăciun e înaltă, slabă şi te priveşte cu dorinţă, atunci când îţi dă vibratorul cadou.
Bun, ce nu înţeleg eu este cum de Babele... astea 9 la număr, încă nu s-au deşteptat. Ele rămân chiar şi în 2010: mofturoase, cu mii de hachiţe... cu batic şi fund baban. Unde mai pui, că ele nu-ţi aduc vibratoare cadou. De fapt, nu-ţi aduc mai nimic cadou. Poate doar un an urât, în cazul în care ai făcut greşeala să nu te uiţi la meteo, cu o zi înainte, ca să vezi că mâine plouă.

Eu propun următoarea schimbare de tradiţie: fie ca Babele să-şi păstreze vârsta, dar să scape de batice, funduri imense şi miros de naftalină. Propun ca tradiţia să poarte numele de MILF SEASON... Dar nu orice fel de milf, asta ca să ne înţelegem... ci german milf.
De ce? Pentru că o găină nemţească şi bătrână, va face mereu zeama mai gustoasă decât orice fel de puicuţă românească, atât timp cât se elimină anumite elemente menţionate mai sus: miros de naftalină, fundul mare, baticul. Păstrăm hachiţele.
Şi mai de ce? Pentru că suntem români, ne place să denaturăm tradiţia, sărbătorim Valentine Day, pronunţăm Dragobete cu accent British pe R, de câţiva ani mutilăm curcani de Thanks Giving... şi să nu uităm de Halloween, atunci când, natura noastră demonică iese la suprafaţă şi face ravagii prin magazinele de suveniruri chinezeşti.

Trăiască MILF SEASON! Iha!
Să fac oare o petiţie în sensul ăsta?Today is MY MILF!

8 comentarii:

 1. German milf vs puicutele romanesti! Hmm! Grea alegere! :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Aş opta pe german milfs. Nu de alta, dar se ştie că tot ce e nemţesc... durează! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. vai de capu meu,ce imagine.ai umor,ce sa mai.

  RăspundețiȘtergere
 4. Îţi foarte mulţumesc, Anduc şi Marian.

  RăspundețiȘtergere
 5. ...vreau o baba stralucitoare,cu fundul mic si tare :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Satenii romani sunt inapoiati. Exista inca sate si catunuri unde populatia nu e racordata la reteaua de apa, la curent, la gaz. E ca in Evul Mediu. Viata e grea, tarancilor si tarancutelor nu le sta gandul la cosmetice si alte lucruri "lumesti". Acolo omul e in comuniune cu natura, munca lui e fizica, pentru toate relele si bunele da vina pe "vointa divina".

  Satenii germani sunt la ani-lumina de noi.
  Ergo, mentalitatea.

  RăspundețiȘtergere
 7. Tocmai de aia, ne dorim babe nemţeşti. S ştie!:))

  RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!