sâmbătă, 30 ianuarie 2010

SinnerWoman nu sunt eu, iar BDSM nu ştiu ce-i aia...

Aşa... deci am fost nominalizată. Iată că nu începe bine anul, că la mine curge iar cu premii. De data asta e un premiu de corason, venit din inima lui Marius Ola. Şi anume, domnul cu pseudonimul m-a numit CEL MAI BUN CITITOR. Nominalizarea nu poate decât să mă flateze, având în vedere că vine din partea lui. Aici recunosc că m-a cam nimerit, având în vedere că eu sunt aia care îi clickuieşte blogul nerăbdătoare, cam de trei ori pe zi... (şşşt!).
Şi da, citesc, da... am dioptrii jucăuşe - din cauza asta...
În concluzie, mulţumesc Marius.



În altă ordine de idei (pentru că asta e o postare din aia 2 în 1), mă gândesc serios să îmi schimb numele blogului din KELTOI Land în SinnerWoman Blog (NOT!).
Okay, pentru cine n-a înţeles paranteza, nu... nu schimb niciun nume, dar ar fi tare interesant să văd reacţiile. Sau, în loc de SinnerWoman, aş putea folosi GingerWoman... PlayerWoman... orice cuvănt compus ce se termină cu Woman şi te duce cu gândul la BDSM.
Ce legătură am eu cu toate cuvintele astea de forplay de mai sus? Păi, de ce mă întrebaţi pe mine... ? În majoritatea cazului nici nu ştiu ce înseamnă fiecare dintre ele... Serios, nu ştiu. Nu ştiu nici dacă v-am zis câţi ani am şi că mama m-a educat bine... însă, se pare că ceva din felul meu de a fi face oamenii să mă creadă capabilă de scrieri controversate şi total nereligioase (lol) pe site-uri interzise pinguinelor. În concluzie, am eu faţă de SinnerWoman?
Da okay, îmi plac de mor ţinutele office, tocurile cui, prelungite de un picior elegant suit tacticos pe masă, portjartierele, măştile şi un bici arcuit cu îndemânare, am citit cam toată opera lui Sade, dar de ce mă face asta pe mine SinnerWoman? Chiar nu văd conexiunile. Apoi, dacă te uiţi fix în ochii mei vei vedea o puritate de un albastru angelic...
Voinţa de fier, nervii de oţel m-au ţinut departe de o existenţă tumultoasă.
M-au ajutat mult şi rugile din fiecare seară, canoanele şi cele 100 de auto-lovituri de bici pe spate (see? am zis eu că-mi plac biciurile...) ...
Cu toate astea, am citiT cu plăcere postarea lui SinnerWoman şi am învăţat lucruri noi de la această domnişoară. Asigur pe toată lumea, că nu sunt eu cea ce a scris pe acel forum jucăuş, iar pe sfârşit...

O curiozitate...
Ce răspunde un practicant de BDSM la întrebarea:


Răspuns: Cât mai multe!


Muzica,vă rog!

2 comentarii:

  1. buna!

    multumesc ptr vizita. ma bucur ca ti place Oana Pelea. Si iti voi rasfoi blogul si daca o sa ma atragi te voi lua la mine si te voi citi cu drag, pentru ca nu are rost sa te adaug daca nu te citesc...eu asta consider.


    Multumesc inca o data!

    Weekend placut!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc de răsfoială, Monica.
    Tricky şi amuzantă faza cu atrasul :))
    Cât despre Oana Pelea: go girl!

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!