vineri, 15 ianuarie 2010

The Safety of Objects

Încă o noapte pierdută... Încă o zi cu gândul la somn.
Iar mi-am pierdut noaptea uitându-mă la filme.
Iar cel de-aseară chiar mi-a plăcut! N-o fi el nou, însă cine are nevoie de filme noi... Eu una, nu. Pentru că e demonstrată ipoteza prin care nu trebuie ca filmul să miroase a nou ca să fie frumos. De ce mai multe ori, filmele noi sunt lipsite de orice sentiment. Nu trasmit mai nimic. Poate doar dorinţa producătorilor de a vinde.
Bineînţeles, mai există şi excepţii, însă... rare.
Aşadar, filmul de care vă vorbeam e făcut cam prin 2001 şi se numeşte The safety of Objects.
...Şi are foarte mari şanse să placă unei categorii variate de oameni.
Să luăm pe rând.

1. Iubitorii de filme psihologice (eu, eu, eu)
2. Fanele lui Joshua Jackson (nu eu)
3. Oamenii stresaţi, plictisiţi de filmele violente de pe la tv. (eu, eu, eu)
4. Iubitorii de filme gen Twilight... Amurg, şi ce-o mai fi. Nu de alta, dar în acest film joacă Kristen Steward, actriţă mult mediatizată în filmele mai devreme menţionate. În The Safety of Objects, Kristen era ceva mai micuţă, iar părerea mea e că ar fi trebuit să râmănă mică. Poate aşa o plăceam şi acum.
5. Pentru cei ce o apreciază pe Glenn Close, ca fiind o Meryl Streep numărul 2. La fel de cameleonică, la fel de uimitoare. (eu)
6. Numărul 6 e al meu. Îmi place Patricia Clarckson. Mult. Cam de când am văzut-o într-un alt film, despre care o să vă dau amănunte probabil cu altă ocazie.



Ca să nu mai lungim povestea,(să fie clar... eu nu sunt site de filme, deci nu vă povestesc filmele, ci doar vă recomand ce-mi place) vă invit să urmăriţi trailerul.



Iar pe sfârşit, o melodie din film...



Vizionare plăcută!

2 comentarii:

  1. Da...Patricia Clarckson in High Art - poate ai uitat. Isi stie meseria si se vede ca ii si face placere. Filmul il stii de la...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. High Art... aşa!
    Sincer chiar uitasem numele filmului.
    Ambele filme le am de la tine :)

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!