miercuri, 17 august 2011

Miss România merge la Univers

Răpitoarea
În toată nepăsarea mea pentru tot ceea ce mă înconjoară, tot am auzit o știre. Că așa le aud eu: din întâmplare. Cică Miss Românica... adică inspida aia de-au ales-o ăia de curând din nu știu ce motive, dă fuga la Univers. Acum, să-mi fie cu iertare, că vorb-aia, cine are nevoie de Miss Continent, Miss... Ocean sau Miss Peștera, - țop la Univers, ce mama mamei ei -, dar mă gândesc că n-o fi ușor să concurezi cu toate extraterestrele alea bengoase cu picioare lungi. Și ce te faci, că unele extraterestre posibil să aibă mai multe picioare; toate lungi, firește! Concluzia? Româncuța noastră, mândruța noastră, pițipoanca noastră, e musai să se prezinte acolo cu ceva super șmecher, ca să le poată da gata pe extraterestre. 

Dacă avea cineva impresia că missa noastră se duce cu mâna-n fund acolo, să-i iasă din căpșor. Nu de alta, dar asta mică a noastră se va împacheta într-un frumos costum național de Dracula. Va avea rochița frumoasă, capă de vampir, ba unde mai pui că va avea și căciulița d-aia mișto d-a lui nea Vlad (cu tot cu peatra prețioasă roșie, mărgelele de jur-împrejurul căpățânii și o frumoasă pană smulsă din fundul curcii croitoresei). A, și să nu uit de niște paianjeni aplicați așa, stil epolet. Ee?

Luată la întrebări în legătură cu vestimentația soioasă, missa a replicat cum că ea vrea să aducă în prim plan istoria țării noastre și pentru asta s-a pregătit temeinic citindu-l pe Bram Stoker.

Nea Vlad - atenție la chipiu!
Da bine, mă, păsărică zburătăcită, că ți-a zis și ție, în sfârșit, cineva că istoria o găsești în imaginația bolnavă a unui irlandez pasionat de Rum. Strașnică cultură! Stoker se citește pe la 14 ani pentru că ești un adolescent rebel și pasionat de creepineli dezlânate. Eu nu mai am niciun dubiu! O să facă față cu brio la întrebarea aia cu salvarea balenelor. Mă, și măcar de-ar fi fost frumoasă, i-o mai iertai. Îi ziceai: gata, mamă, ia stai tu frumos aici, zâmbește între orele 9.00-17.00 și mai treceți mâna prin păr ca să vadă lumea că trăiești. Da asta e și urâtă cu spume! În plus, cică-i naturală. Cred că de-aia-i și-așa urâtă, că-i naturală. Nu ca marțiencele alea siliconate. Cu toată naturalețea, în asta nu și-ar înfige colții nici Dracula. 

Trist. Rar întâlnești beauty. Rar întâlnești brains. Și mai rar întâlnești beauty and brains. Personal, nu cunosc decât o singură femeie ce le are pe amândouă, în sensul de AMÂNDOUĂ (plus body). Și tocmai de aia nu merge ea la miss, pentru că she knows best. Ea e dovada clară că nu trebuie să fii extraterestră ca să le ai pe toate. Iar faptul că eu o iubesc e dovada clară că așa un om se naște odată la o mie de ani.

17 comentarii:

  1. Acu, sa-mi fie cu iertare dar mie tipa mi se pare chiar frumoasa.
    O fi frumusetea o notiune care n-are limite unanim acceptate (in afara de 60-90....) dar.....exista o zicala despre gusturi si nu e frumos sa o scriu aici

    Pai ce sa zic.....m-as bucura sa castige.
    Tocmai mi-am dat seama ca sunt norocoasa.Cunosc multe femei inteligente si frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Happi,
    Firește că gusturile nu se discută. Din punctul meu de vedere, tipa e insipidă și are un ușor aer înspăimântător. Tot din punctul meu de vedere, existau și alte fete frumoase, mult mai frumoase.
    Cum ziceam... gusturile variază.

    Cât despre fetele frumoase pe le știi... ești într-adevăr o norocoasă :)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna, sunt miss romania!cum iti permiti sa iti bati joc de mine si sa faci postari pe seama mea?cum iti permiti sa razi de frumusetea mea fara margini?si,for your info: bram stoker e cool!da???

    RăspundețiȘtergere
  4. Miss România,
    :)) Asta bate postarea mea :)) Felicitări, glumețule anonim!

    RăspundețiȘtergere
  5. lol...lol...lol...You made my day:) ...
    Cat despre partea serioasa a postarii, e minunat cand oamenii isi exprima dragostea asa si sunt putini care stiu sa o faca cum trebuie:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Laura,
    Mă bucur că am reușit să te înveselesc. :) Cât despre partea serioasă... pfffffffffff, da...

    RăspundețiȘtergere
  7. Uaaaaaaaaaaaaa! Stai asa! Stai ca ma ia cu falfaieli la corazon si cu leashin de la pipota! ASTA merge la miss Univers? Da' mai intai, ASTA a castigat miss romanica? Cu mufa pe care o are? Shiiish! Arata ca o rusoaica bine bauta! Da' bine-ha, asa!
    Vorba cuiva: "Fă mămică, asta mierje acolo sa ne facă de c...t?"
    Pfui! Nasol aspect!

    RăspundețiȘtergere
  8. LunaSerene,
    Imagine this, bro! :)) În sfârșit unul de partea mea. Începusem să cred că am gusturi nașpa :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-nu! Gusturile tale sunt in regula! :))
    Ale altora au o problema :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Iulia, las' că merită, e fată dăşteaptă. Face nişte dezacorduri... Costumul ei are elemente care DUCE cu gândul la Dracula... :D

    RăspundețiȘtergere
  11. LunaSerene,
    Păi,lăsând caterinca la o parte... treaba fiecăruia ce gusturi are, dar prostia missei dudă tot neschimbată rămâne.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dara,
    Clar, fără dezacorduri nu estem missă!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu m-am uitat la Miss.....ca sa vad daca sunt altele mai frumoase. Din varii motive ma preocupa mai mult conflictul din Middle East
    Ce ti-e si cu gusturile astea ;)
    Dar continui sa cred ca tipa este frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Adelina,
    Mă bucur maxim să știu că te-ai amuzat. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Hapi,
    Pai, cum am zis, gusturile nu se discuta. Iar sinceră să fiu, că nu e ea pe gustul meu, asta e partea a doua, numai că prostia întrece limitele bunului simț - în cazul ei. De asta ce mai zici?
    Eu prefer să fac haz de necaz și să evit problemele triste și cu adevărat importante, pentru a nu-mi întrista cititorii. Și așa că în ultima vreme nu prea am mai fost în stare să fiu ”funny”.

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!