vineri, 5 august 2011

Conteq.ro - util pentru orice firmă


·  Un program facturare online oferă firmelor o soluție extrem de practică și accesibilă pentru emiterea și gestionarea facturilor și altor documente contabile.

·  Conteq.ro este un instrument de lucru potrivit pentru antreprenori, PFA-uri, firme de mici dimensiuni, liber- profesioniști în orice domeniu de activitate. Face tot ce ai nevoie pentru emiterea si gestiunea facturilor, de la operatiuni de baza pana la functii complexe precum generare de rapoarte si situatii de vanzari / incasari, posibilitati de personalizare a facturii, facturare in mai multe limbi si in orice moneda.

·  30 de zile este gratuit, apoi programul este disponibil pe bază de abonament lunar, iar accesul se face prin Internet, pe baza contului de utilizator, așa cum se accesează și contul de email, de exemplu.

·  Emiți facturi de oriunde, chiar și atunci când nu ești la birou. Nu mai eşti limitat de computerul pe care ai instalat programul. Soluție foarte practică pentru cei care se deplasează frecvent. Programul funcționează la fel de bine de pe telefonul mobil sau tabletă.

·  Abonamente flexibile pentru orice nevoi, inclusiv pentru business-urile sezoniere. Platesti atata timp cat doresti sa utilizezi programul: 4 variante de abonament disponibile, pe 1, 3, 6 sau 12 luni. Iata o metoda eficienta de facturare online!



ACEST ARTICOL ESTE UN ADVERTORIAL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Give ya best shot!