joi, 18 august 2011

În curând: www.octocat.org

Mai țineți minte articolul în care mă balansam eu (ca o balanță adevărată ce sunt) dacă să mă transfer pe domeniu, au ba? Ei bine, articolul ăla mi-a adus ca și premiu un domeniu, plus găzduire pentru 1 an de zile de la gsoftcentral. Cu această ocazie, trimit un foarte-mulțumesc celor de la gsoftcentral! Ca să se știe. 

Mbun, și m-am gândit eu așa că Omlette du Fromage ar trebui să rămână fix aici. Nu are rost ca după 3 ani de blogging pe platforma asta, pac să fac aroganța de a mă muta. Așa că, zilele astea voi trimite în larg un nou (hai să-i zicem... ) proiect, ce va purta numele de October Cat (www.octocat.org) - mda, știu că nu e o denumire seo, dar e ceea ce-mi doresc. Nu știu încă ce va aborda noul site - cel mai probabil că va prinde contur pe parcurs, așa cum a prins și Omlette du Fromage. Nu am un plan bine stabilit. Singurul lucru pe care l-am știut sigur a fost că vreau denumirea de octocat în domeniu. Dacă Omlette du Fromage s-a născut acum 3 ani din dorința mea de a mă lăuda cu fotografiile, iată că October Cat se naște ca și dedicație (mai mult nu spun). 

October Cat încă nu e funcțional - anunț când e cazul. Mă tot chinui să mă împrietenesc cu platforma, dar îi dau eu de cap, așa cum am făcut de fiecare dată. Iar dacă nu, probabil că am să-l mai sâcâi puțin pe Ionuț Staicu. Numai până s-o seta invizibil pe mess. 
Țin să menționez că Omlette du Fromage NU se va închide. Va rula oarecum în paralel. Doar că va avea un frate mieunător.

UPDATE: Wordpress instalat pe OctoCat! :)

16 comentarii:

  1. Felicitari! Iti doresc succes cu noul proiect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dara,
    Să fie! Să reușesc să-i dau și de cap... și... :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Sună bine, sunt curioasă. ^__^ Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand am citit octocat, m-am gandit la o pisica cu 8 puiuți...nicidecum la october cat...anyway, multe „succesuri” cu site-ul pisicos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alice,
    Site-ul ăla o să fie eu :) Mulțumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta da surpriza frumoasa...ma cam asteptam, sincer. Mult succes iti doresc. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nice,
    Și eu mă cam așteptam :D Am început să mă prind care e faza, și cât de curând, o să fie în aer!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ioi! Bravo, Iulia!!! Abia astept siteul pisicesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Laura,
    :D Me too! Sper ca soon să îl pun pe picioare. Inițiam mă gândeam să fac asta de ziua mea, dar... too far away :P

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!