duminică, 21 august 2011

Fii femeie, femeie!

Mă calcă maxim pe nervi când observ că femeile uită să fie femei. Chiar nu pricep, de ce să te mai numești femeie când cu ojă nu te dai, de look-ul tău te doare la bașcheți, iar pe la un coafor n-ai mai trecut dinainte să te naști? Care-i scopul? Ce rost mai are să porți fustă, dacă tot nu profiți de feminitate? Dacă e să o luăm altel, și scoțienii poartă fuste (kilturi), iar asta nu-i face femeie (nu pe toți, cel puțin).

Și, după ce că există categoria aia a îngălatelor, mai există o categorie de oameni ce le intimidează pe cele mai curajoase dintre reprezentantele sexului mofturos. Iar categoria aia mă enervează și mai tare! Inchizitorii ăia de condamnă senzualitatea. Da, da, la ei mă refer. Ok, hai să ne întoarcem cu toții în Evul Mediu, să proptim bine baticele pe capățâna femeilor, și-am rezolvat problema. Ca să nu mai aibă nimeni nimic de comentat. În afara mea, firește!

Nu știu despre alții, dar mie îmi place să văd femeia fiind femeie. Da, frate, poartă lenjerie sexy, dacă simți că te prinde strașnic! Poartă costume de baie prin care să se vadă ce vrei tu să se vadă! Dacă ai ce arăta și ești dispusă să arăți, de ce nu? Oamenii ar trebui să înceteze să fie atât de închiși la minte, pe bune! Unde e marea libertate de care se tot vorbește? În concepțiile babei de la etajul 1? Neh, uite că eu n-am de gând să mă ghidez după un cod moral scris cu litere de-o șchioapă de către o babă nevrotică și-un moș arțăgos, dar care face una mică atunci când vede un articol de lenjerie intima (nu al babei, firește!).

O altă categorie, că deh, dacă e să-i iau pe toți la puricat, apăi, frate, îi iau! Deci, o altă categorie care mă face să zic ”așa nu” e aia a individelor care preferă să ocolească subiectul lenjerie lux, doar ca să-și cumpere chiloți la kil. Cu așa atitudine sigur o să rămână impresionat Costelu sau Gigelu tău de pe-acasă. O să zică ”hai, Maricico, adă-mi o bere și-un pulpan de porc!”. 

Nu știu despre voi și ce firme de lenjerie intima preferati voi, însă eu am văzut niște modele foarte faine de lenjerie axami. Fiecare femeie ar trebui să se îngrijească de sine, cu sau fără Costelu aferent de-acasă. În primul rând, senzualitatea vine din interior, iar dacă tu, ca femeie, te simți sexy, clar așa te vor vedea și ceilalți, pentru că așa e întotdeauna! Încrederea în sine e cam totul. Și, să NU uităm să fim femei, ce dumnezeu! Cine să fie femeie, dacă și femeile se masculinizează ori uită cum stă treaba cu grija de sine? Să uităm de babe constipate, de femeie îngălate și de alte categorii neanderthaliene, zic!




15 comentarii:

  1. waa! de cand ai blogul~ acum inteleg ce e cu postarea de pe celalalt blog! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. C.L.M.,
    Nu făceai legătura între bloguri, nu? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Femeile adevărate (şi bărbaţii adevăraţi pe care şi-i doresc ele) n-au nevoie de prea multe „accesorii” din astea, draga mea. E drept că eu n-am fost niciodată îngălată, dar n-am avut nevoie de lenjerie sexi. Colegele mă invidiau pentru forma frumoasă a sutienelor mele, dar nu ştiau că de fapt nu purtam sutien! Iar bărbaţilor le plăcea părul meu bogat, lăsat liber pe spate – deşi nu-mi pierdeam vremea la coafor. Nu mă fardam, dar atrăgeam întotdeauna priviri pofticioase. N-am fost niciodată o frumuseţe răpitoare, dar feminitatea mea – sub forma ei brută, atrăgea sexul opus cum atrage mierea muştele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca exact acum o saptamana scrisesem despre asa ceva un post, se numea "Eternul (bolnav) feminin", daca mai treci pe la mine :) Cam tot asta e ideea, si nu cred ca noi suntem aia desueti...

    RăspundețiȘtergere
  5. teo,
    Trec mintenaș să-l citesc. Desueți? Noi? Niciodată. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Matilda,
    Ce pot să zic... Good for you! Eu nu pot decât să te cred pe cuvânt, având în vedere că nu te cunosc. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand o femeie nu mai are grija de ea e grav....eu una am o obsesie cu infatisarea dar nu dau in extreme. Vreau pur si simplu sa fiu ingrijita la mm patrat. Faptul ca cineva are grija de modul in care arata, cum se imbraca etc este si o dovada de respect de sine dar si fata de cei din jur!

    RăspundețiȘtergere
  8. macar cand iesim pe strada sa aratam bine...eu nu pot spune ca sunt cea mai senzuala fiinta cand sunt acasa:D

    RăspundețiȘtergere
  9. macar cand iesim pe strada sa aratam bine...eu nu pot spune ca sunt cea mai senzuala fiinta cand sunt acasa:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Giulia,
    Important e să te simți tu ok cu tine :) De aici pornesc toate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Corect, important este sa te simti ok cu tine. Increderea in tine te face senzuala:) Dar nu strica uneori o lenjerie sexy( pe care sincera sa fiu eu mi-o cumpar chiar si numai pentru mine):)

    RăspundețiȘtergere
  12. Laura,
    Coooooorect! :) Când le cumpăr pentru mine, clar e deosebită situația :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place sa am lenjerii in toate culorile si cat mai multe forme posibile :)
    Nu ma dau in vant dupa bustiere si ciorapei de plasa dar nu-mi lipsesc din sertar....nu se stie niciodata......cand e nevoie de asa ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Asta e pe sistemul "frumusețea vine din interior" adică de la lenjerie. :P

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!