miercuri, 3 august 2011

Cancer la cot

Experţii au decretat! Poţi face cancer la cot! Parol de nu! Explicaţia explicaciosă spune-aşa: cei ce stau prea mult timp cu cotul pe ciurciuvica de la maşină, pe timp de vară, cât conduc, riscă să facă o formă rară şi foarte răutacioasă de cancer de piele jur-împrejurul cotului. În traducere omletistică: cancer la cot. 

Acum, stau eu aşa şi mă gândesc că forma asta de cancer la cot e aşa un fel de lovitură subliminală dată românilor. De ce românilor? Păi cine să fie mai predispus la aşa cancer nesimţit decât omul pe care l-a durut toată viaţa lui în cot? Fireşte că de acum dacă mai aud pe vreunul că îl doare în cot, am să-l avertizez despre pericolele ce se îl pasc! Şi că de fapt îl doare în cot pentru că e grav bolnav.

În altă dezordine de idei, cercetătorii spun că această formă de cancer la cot o pot lua numai cei ce stau cu şi anume cotul afară atunci când conduc. Ce se întâmplă doctore? Păi, se întâmplă că dacă dorim să nu facem cancer, putem să nu mai circulăm cu maşina, ca să nu mai avem ce cot să scoatem afară pe geam, nu? Zic că n-avem nicio şansă să facem cancer la pielea de pe cot când noi umblăm zi de vară până-n seară pe jos, ori lucrăm sus pe schelă. Mai mult, dacă nu ne cumpărăm maşină, nu ne mai îmbolnăvim. Şi mai spun că nici nu ne mai doare în cot. Cel mult picioarele şi capul de la insolaţie.

Aştept cu nerăbdare să aud ce mai spun experţii data viitoare.

14 comentarii:

  1. amuzanta asta! :))))
    zi buna in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. alicee,
    Multumesc :D O zi buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. :)). Am vazut si eu stirea. Mi s-a parut oarecum..aiurea. Specificau ca germanii, nu stiu cu ce solutie le dau pe geamuri..pff. Asta inseamna ca la banii romanilor, toata lumea se imbolnaveste?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Adelina,
    Nu te ingrijora ca romanii are bani numa ca nu vrea sa-i dea pe prostii :))

    RăspundețiȘtergere
  5. mereu ma inveselesc postarile tale :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta e mult prea tare! =)) Savanţii ăştia cred că se plictisesc grozav, şi în lipsă de altceva, mai scot câte o elucubraţie de-asta super interesantă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nymphetamine,
    Atunci mi-am atins scopul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dara,
    Daaah, pai asta e o alta metoda de-a cheltui banii publici in mod personal si de-a da o explicatie. Pe sistemul: domnul Inventeanu, cum ai folosit banii de la bujet? Aaa, pai am descoperit ca exista cancerul de cot.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu e rau deloc. poate mai scapam de toti coclitii care suferind de smecherie sta rastigniti in scaun , cu mainiele pe afara

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa fi fost foarte greu procedeul prin care cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie.
    Hm, tocmai mi-am sprijinit cotul pe birou dar mizez pe faptul ca articulatiile mele fac diferenta intre ciurciuvica de la masina si masa de lemn masiv :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Hapi,
    Diferenta o face, dar mi-este mie sa nu faci cancer de cot de lemn.

    RăspundețiȘtergere
  12. La asta nu m-am gandit
    Orice se poate :D

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!