luni, 23 mai 2011

Scotoceli (n)

În trecut obișnuiam să fac rubricuță din așa ceva. Ce mai caută lumea de ajunge la mine, adică. Ei bine, în timp, am cam uitat. Nu de alta, dar uneori devine obositor să tot stai cu ochiul ciulit pe progrămelele ce te ajută să vezi cuvinte cheie, ip-uri, prostii. Sunt fun cât sunt. Până nu mai sunt. Și știu ce vorbesc.

Ei, dar revenind la sentimente ceva mai bune față de rubrica scotocelilor, iată că m-a cadorisit Dara c-o leapșă. Cică să zic ce caută populațiunea pe domnul Google, de-ajunge pe la mine.

Să-i dăm, deci, bătăi. În afară de faptul că mulți inși caută pe Gogu chiar Omlette du Fromage sau numele meu (omlette du fromage, pricep, dar numele meu, de ce?!), iacătă că mai sunt și oameni sensibili ce caută în felul următor:

NU FI NERVOS, AM FOST CA TINE - Mă gândesc că cineva îmi ghicește gânduri. Și mă mai gândesc că tot cineva știe să pună virgula corect. Dar, ca mine garantat că n-a fost nimeni. Și-apoi, eu mă gândesc așa c-asta-i reclamă d-aia super mascată la cabinete pentru tratat coo-coo people. Nușt. Zic și eu. Unde dau cu semnătura?

dumnezeu iti da dar in traista nu-ti pune - bun, şi tu ce vrei să ştii de fapt, că tot nu m-am prins... Şi niciodată n-am înţeles faza. Ce e aşa greu să pună şi-n traistă? Acum, întreb...

stadionul dunarea - să n-aaaaaaaaaaaaud! Nu mai vreau meciuri, gorile microbiste prin centru, oţelari cu degetul în nas şi gagici excitate. Mi-a ajuns. Mi-e frică să ies pe stradă, iar avion n-am. Dar şi acolo ar fi pericol să mă izbesc de vreun alt avion c-un banner mare: Hai Oţelu!

imagini cu orasul galati romania - sigur din Galaţi, România? Puteam să jur că după weekendul ăsta vorbim despre Galaţi, Gabon sau Galaţi, Uganda. Guiţ. Groh-Groh. Uh-Uh.

serotonina - ai găsiiiiiiiit aşa cevaaaa? Unde? Unde? Plătessssssc! Vreau şi eu! Hai nu fi egoist! 

Ne vedem peste alte săptăluni.


PS. La mulţi ani, Dara :)  
11 comentarii:

 1. :)) Mi-a fost dor de rubrica asta :)) Daca afli vreun punct de desfacere pentru serotonina, raman pe lista cu cateva kilograme :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Alexandra,
  Noroc cu Dara, că m-a tras de atenţie :D O să mai fac, promit.

  Dap, eşti cap de listă!

  RăspundețiȘtergere
 3. Caută lumea de toate, nu se încurcă :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Cu siguranţă că acum se vorbeşte despre Galaţi ,că doar sunteţi campioni.Felicitări!:)

  RăspundețiȘtergere
 5. florentin draganescu,
  Nu as avea de ce sa zic multumesc pentru ca nu ma leg in niciun fel de eveniment :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Credeam că sunt singura persoană care nu are treabă cu echipa de fotbal. :D

  Mulţumesc pentru urări! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Dara,
  Nu ești singură. Sunt CEL PUȚIN eu :)

  Cu mare plăcere. :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Zilele astea Galatiul nu mai e un oras oarecare de provincie, e cel mai important oras al tarii, cel care ne va reprezenta (sper) cu cinste si onoare in Europa. :) :D

  RăspundețiȘtergere
 9. Nice,
  am vazut... nu tu locuri pe banci, locuri de parcare... locuri pe nicaieri. Mai au putin si-mi bat si la usa...
  Inteleg mandria lor... dar...

  RăspundețiȘtergere
 10. La mine sunt mai blanzi, se cauta "ochi caprui care plang", dar si... coitus interruptus, la naiba! :))
  O seara excelenta!

  RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!