Astfel, el reuşise să redea omenirii tehnologia atât de indispensabilă lor, ştiind cum să pună problema şi ce soluţii să găsească pentru a împăca ambele tabere.
Ca drept rezultat, el fusese numit regele tehnologiei.
Începând cu acea zi, lumea devenise perfectă din toate punctele de vedere. Oamenii aveau la îndemână tehnologia, iar Mama Natură putea trăi în linişte, curăţenie şi armonie spirituală.
Lucrurile erau aşa cum trebuiau să fie: absolut perfecte (de când Asus reinventase tehnologia!).
În doar câteva luni, Asus, devenit deja celebru printre oameni, deţinând de asemenea sprijinul suprem al Mamei Natură, anunţa lansarea unui nou produs tehnologic:
Monitoarele ASUS Designo MS: MS248, MS238, MS228 şi MS208
Toată lumea discuta despre acest eveniment! Reuniunea de lansare se anunţa fastuoasă. Aşa eveniment nu mai avusese loc pe Terra dinainte de marea reorganizare mondială.
Entuziasmul? Şi el pe măsura eleganţei şi măreţiei evenimentului!
Locaţia aleasă de Asus pentru a prezenta noul produs fusese şi ea selecţionată cu grijă, clădirea fiind construită întocmai pentru acest eveniment, în acelaşi spirit ecologic.
(Sursă)
Lansarea stătea să înceapă. Invitaţii fuseseră rugaţi să intre. Din interior se auzea cea mai frumoasă şi liniştitoare muzică, aparţinând compozitorului Edvard Grieg, reprezentant al vechii ere.
Asus îi întâmpina cu un zâmbet pe toţi cei ce îi treceau pragul. Lumea privea uimită în jur. De ani de zile nu mai văzuseră atâta frumuseţe, eleganţă, dar şi candoare la un loc. Liniile futuristice ale clădirii se dovedeau a fi în armonie perfectă cu noile monitoare.
-Intraţi, dragii mei, intraţi! se adresă Asus invitaţilor săi. Acesta este noua mea invenţie! ...Menită să vă uşureze vieţile, dar, să vă şi înveţe că propriul confort nu ar trebui să ne transforme în fiinţe egoiste ce lezează natura. După cum ştiţi, Mama Natură a fost îngăduitoare cu noi şi ne-a acordat o nouă şansă.
În spiritul acestei decizii, am ales să merg pe aceaşi linie, construind pentru voi monitoarele LED MS Designo.
De ce spun că aceste monitoare urmează traiectoria ecologistă? Datorită lipsei mercurului, mercur de care, vechea generaţie obişnuia să facă exces. De asemenea, după teste îndelungate, pot afirma cu tărie că noile monitoare generează anual cu 23,6 kg mai puţine emisii CO₂ decât vechea tehnologie, consumând, de asemenea, cu 45% mai puţină energie!
Iată, dragii mei, prin ce se diferenţiază noua mea invenţie de cele cu care eraţi deja obişnuiţi, cele care ne-au şi distrus, de altfel!
-Domnule Asus, i se adresă unul dintre invitaţi, eu apreciez şi atmosfera, muzica, totul... Să fiu sincer, nu am mai avut parte de o aşa atmosferă nici nu mai ştiu de când. De fapt, dacă stau bine şi mă gândesc, cred că aşa cadru ,,elegant" nu am mai avut niciodată ocazia să văd. Însă, ne tot baţi capul atât cu Mama Natură şi cu eco bambo-jambo, dar pe noi cum ne ajută monitoarele astea? Că să fiu sincer până la capăt, pe mine prea puţin mă interesează chestiile astea cu natura... din partea mea, să păţească ce-o păţi... Eu vreau să am imagine clară... calitativă, să nu stau o mie de ani până ,,răspunde" monitorul... ştii dumneata, chestii de astea! Performanţă, dom'le!
-Dragul meu invitat, zâmbi Asus, gândirea ta e absolut nocivă. Performanţa e utilă, dar, iată că din cauza celor ca tine s-a ajuns unde s-a ajuns. Ca să fii şi dumneata mulţumit, am să te anunţ totuşi că acest monitor deţine o
Acum, vă rog, lăsaţi-vă cu toţii alintaţi de imaginile ce le-am pregătit pentru dumneavoastră, concluzionă Asus.
Se spune că acea seară a reuşit să fie un adevărat succes, noile monitoare având mare ,,priză" la public. Se mai spune chiar că, începând tot cu acea seară, invitatul ochelarist şi cârcotaş ar fi înţeles cât de nesănătoasă este gândirea lui, schimbând-o radical.
Pentru BLOGWARS,
Iulia Diana Mihai
Frumoasa povestea :D, si faina descrierea produsului :)
RăspundețiȘtergereSucces!
S,
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos! :)
Tu chiar ești o persoană specială!!
RăspundețiȘtergereFelicitări!
INCERTITUDINI,
RăspundețiȘtergereMa flatezi! Multumesc! :)
e tare..e drumul prin care tehnologia se va impaca cu natura...sa speram ca se va intampla cat mai repede...
RăspundețiȘtergereMihai Likar,
RăspundețiȘtergereSi eu sper asta! Se incepe, incet dar sigur o revolutie in domeniu, ceea ce nu are decat sa ma bucure!
Da, se începe o revoluție, la care poți fi mândră că ai contribuit cu cel puțin un articol! :P
RăspundețiȘtergereMino,
RăspundețiȘtergereCu doua, de fapt :D
Daca chiar si invitatul ochelarist si carcotas a cedat, noi suntem de-a dreptul incantati de poveste :) Multa bafta :)
RăspundețiȘtergereAlexandra,
RăspundețiȘtergereMultumesc!
A cedat, ce era sa faca... ca-i sareau ceilalti la jugulara. :D
Mi-a placut mult povestea, ilustreaza spiritul eco!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca mai exista oameni/ companii pe lumea asta mare si rotunda care se gandesc si la protejarea naturii, nu numai la profit. Succes!
Lexa,
RăspundețiȘtergereSa fie! :D Same here!
Mi-a placut mult articolul, care vine ca o continuare fireasca a povestii cu mama natura. Sunt sigura ca o sa ne incanti si cu partea a treia!
RăspundețiȘtergereIulia,
RăspundețiȘtergereDacă va fi cazul... de ce nu?