duminică, 7 februarie 2010

keltoighost are .com

Am deosebita plăcere să vă anunţ că eu, împreună cu alţi câţiva tineri talentoşi în ale prozei arhiscurte, am câştigat câte un domeniu .com.
Moş Crăciunul de Februarie a fost Mircea Popescu, căruia, cu această ocazie ţin să îi mulţumesc solemn. Lui, Trilemei şi juraţilor aleşi (pentru că... fără ei... nu se putea)
Bun, deja mă lăudasem cu ceva timp în urmă că am să-mi separ fotografia de aberaţiile zilnice, însă acum sunt mai mult sau mai puţin obligată să fac asta, având în vedere că am domeniu. Aberaţiile le voi păstra aici, însă.
Cu toate astea, probabil va mai dura ceva vreme până voi lansa noul site, pentru că,trebuie să recunosc, îmi prind nasul în setările alea şi sunt prea mândră să cer ajutor profesionist.
În concluzie, domeniul deja are un nume... care sună cam aşa: www.keltoi-land.com... şi, aşa cum am zis şi mai sus va conţine strict fotografie personală, ca să nu mai fac bâlci aici. Probabil voi muta si bannerul aferent de la fostul cont de wordpress destinat pentru fotografie... ca să fie treaba bună.
Încă odată, felicitări celorlaţi PA-işti... şi lui Mircea mii de mulţumiri.

7 comentarii:

  1. Mulţumesc Tony. Din păcate cred că va mai dura mult până învăţ eu să folosesc :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Cu gazduirea ne descurcam! Cum ai toate datele domeniului tau, te rog sa i le comunici colaboratorului meu care se ocupa de gazduire.

    Oricum, stii deja despre ce e vorba :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, si eu ma numar printre castigatori. Deocamdata habar nu am cum voi folosi domeniul, caci nici macar nu pot sa ma loghez inca.

    Felicitari si la mai mare! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabi, multumesc :)

    Lexa: Si eu am aceasi problema... Imi cam prin nasul in setarile astea. Am mai castigat un domeniu la Gabi pe site, insa el a fost foarte dragut de a-mi oferi si asistenta, la domeniul oferit de el:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate am inteles, Cipran tine legatura cu voi si va ofera toate detaliile. Sper sa puteti beneficia de ce trebuie in cel mai scurt timp :) Si daca tot suntem din Galati cu totii, poate bem o cafea/suc/ceai/bere :) impreuna intr-o zi! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, ciprian e baiat de treaba. Cu cea mai mare placere bem cu totii o bere, odata, Gabi :)

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!