marți, 16 februarie 2010

Zodia Tigrului

Bun, să începem cu începutul. Evenimentul vizează doar pe unii... şi anume pe cei născuţi în ani ca 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, 1938, 1926... şi cam atât, că pe restul deja nu-i mai interesează evenimentul, iar dacă a mai rămas câte unul rătăcit, pun pariu că are alte preocupări decât zodiacul chinezesc, ca de exemplu pleosca.
Treaba e în felul următor. Din data de 14 Februarie ne aflăm iar Zodia Tigrului, evenimentul repetându-se odată la 12 ani.



Pentru că nu sunt expert în domeniu, am să postez un citat de pe site-ul www.astrolog.ro

Tigrul are o nestavilita pofta de viata si nu-i lipsesc mijloacele pentru a-si face parte. Averile îl lasa rece, dar se da în vânt dupa aventuri care îi pun puterile la încercare. Nimic nu îi poate sta în cale, nici situatiile neprevazute, nici pericolul.

Tigrul ia hotarâri în functie de impulsul de moment, ascultând mai mult glasul inimii decât pe cel al ratiunii. Entuziasmul sau neînfricat îi mobilizeaza pe cei din jur. Oamenii sunt gata sa-l urmeze pâna la capatul pamântului, numai ca sa fie partasi parte la visurile si proiectele lui ambitioase, prin care urmareste în primul rând sa evadeze din monotonia vietii de zi cu zi.

Aceasta extravaganta merge mâna în mâna cu nevoia Tigrului de a comanda: îi place sa fie ascultat fara crâcnire. Cei care îndraznesc sa-i conteste autoritatea ar face bine sa se pazeasca: risca sa încaseze zgârieturi urâte.

Excesiv în toate, comportamentul Tigrului tradeaza forta emotiilor ce îl anima: pasiunea si înversunarea fac parte din viata lui de zi cu zi. Când cineva încearca sa îl vâre în cusca, înnebuneste de furie si ragetele lui vor fi asurzitoare!

Zodiac chinezesc - zodia Tigru Aventurier neobosit, Tigrul îsi construieste viata din întâmplarile si ocaziile care i se ivesc, profitând de fiecare sansa cu o îndrazneala aproape inconstienta. Din acest motiv, este imprevizibil si nu prea reuseste sa îi faca pe cei din jur sa se simta în siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Give ya best shot!