vineri, 5 februarie 2010

Evening (2007)

Uite că mă mai păleşte boala şi pe mine... din când în când... şi îmi mai face felul câte un film. Mă face să plâng iremediabil sub plapumă şi să mă gândesc toată ziua următoare la el.
Mda, okay, gata cu plânsetele. Să trecem la lucruri serioase, adică filmul, care se numeşte Evening, e fâcut prin 2007 şi e un fel de anti-Avatar. De ce zic asta? Pentru că e aproape imposibil să te uiţi cu plăcere la Avatar şi să nu te plictisească Evening, sau să te uiţi la Evening şi să nu exclami "Ce-i şi cu prostia asta?" la Avatar.
Bun, Evening e pentru iubitorii filmelor liniştite la exterior, dar tumultoase la interior, pentru iubitorii dramelor cu subînţeles. Evening mai e şi pentru cei ce le-a plăcut (pe vremea lui...) Bridges of Madison County. De The Notebook nu mai menţionez, pentru că îmi pare deja desuet, dar, s-ar putea observa o asemănare şi în acest sens.
De filmul ăsta am dat absolut întâmplător, câutănd filme cu Vanessa Redgrave, căreia pur şi simplu i-aş ridica o statuie în faţa blocului meu, lângă statuia Gretei Garbo, bineînţeles.

Să revenim uşor la film... şi la distribuţie: Glenn Close, Meryl Streep (că tot vă vorbeam de Bridges of Madison County), Natasha Richardson (dacă încă cineva nu s-a prins că e ea fiica adevarată a Vanessei Redgrave, are probleme serioase cu auzul, acestea au voci absolut identice - în acelaşi timp... R.I.P.)... and so on.

Iată posterul:


Iată şi trailerul:

2 comentarii:

  1. BlogWidget - ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
    Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau.
    Sau un posibil parteneriat reciproc avantajos, Sustine BlogWidget, detalii si bannere la alegere la pagina de contact.

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am vazut ieri in sfarsit :)
    Mi-a placut foarte, foarte mult si m-a facut sa imi pun multe intrebari!

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!