miercuri, 1 decembrie 2010

Toyota cea grijulie

Nu ştiu cum se face, dar în zilele noastre e din ce în ce mai greu să fii responsabil şi să faci ceea ce e bine. Cu toate astea, se pare că Toyota ştie cum stau anumite treburi şi ea măsuri. Tocmai de aia, prin implementarea unui program de CSR se speră rezolvarea unor probleme primordiale din foooorate multe puncte de vedere.

O primă problemă de care ar trebui să se ţină seamă este faptul că mulţi şoferi nu ţin cont de regulile de circulaţie, încălcându-le, totodată încălcând şi tot ce înseamnă reguli morale. Astfel, ei uită că nu ar trebui să depăşească limita de viteză, dar uită şi de interdicţia de a se urca la volan în stare de ebrietate, punând în pericol propriile vieţi, dar şi pe ale celor din jur.

Toyota ar trebui să organizeze campanii în acest sens, să demonstreze lumii că pe lângă faptul că este un mare producător de automobile, este un producător responsabil ce ţine la vieţile şi la sanătatea clienţilor săi, dar şi a omenirii în general.

Tocmai de aia, consider că ar mai fi un subiect important, când vine vorba despre moralitate. Şi anume protejarea naturii. Auzisem eu că Toyota deja ar ţine cu natura prin reducerea emisiilor de CO2. Foarte frumos! Uite o acţiune lăudabilă! Cu toate astea, zic că n-ar strica să se organizeze mai multe campanii în sensul ăsta, pentru a convinge şi celelalte companii producătoare de automobile să ia această atitudine. Pentru că, hai să fim serioşi, nu va exista niciodată doar un producător în lume. Nu putem spera la un comunism al producţiei! Tocmai de aia, dacă i-am convinge pe toţi să ia exemplul Toyotei, nu am face decât să facem un mare bine planetei!

Este foarte important să ştim când să fim egoişti şi când nu. Iar când vine vorba despre natura, nu este loc de egoism!


Pentru Superblog 2010, etapa 26, Toyota,
Iulia Mihai

2 comentarii:

  1. Romanilor de pretutindeni le dorim o viata fericita!
    La multi ani, Romania! :)

    Celor de la Toyota le dorim sa aiba vanzare in Romania, rezulta ca dorim binele financiar al romanilor! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela Elena,
    Să fie, să fie! :) De regulă firmele mari cresc piaţa muncii :)

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!