miercuri, 1 decembrie 2010

Meşterul sunetului

Meşterul sunetului se trezi cam morocănos în dimineaţa asta. Visase urât. Visase că o entitate mare şi urâtă pusese stăpânire pe pământ. Ce făcuse entitatea asta atât de urât? Îi privase pe toţi de sunet, transformând lumea într-una mută şi lipsită de orice clinchet, de orice suneţel fin şi drăgălaş... de orice adiere. 

Meşterul se trezi transpirat de frică. Se face că, în visul lui, acea entitate răutacioasă şi afonă îl capturase şi îl închisese pentru toată eternitatea într-un turn unde nu se auzeau nici măcar pescăruşii sau marea... Nimic. În visul lui, Meşterul Sunetului urma să nu mai audă niciodată nimic. 

Dar, totul fusese doar un vis. Cu toate astea, visul îl pusese în gardă. Trebuia să construiască ceva atât de frumos încât să îi lase pe toţi cu gura căscată. O invenţie grandioasă în care sunetul să fie transformat într-un regal dedicat urechii avea să îi înlăture gândurile negre. 

Ziua se anunţa măreaţă. Avea să break the silence, oferind lumii ceva ceva extraordinar, ce avea să revoluţioneyze totul! Aşa că, inventă termenul de SonicMaster. Odată cu el, aplică pe laptopiul celor de la Asus,  NX, cea mai faină calitate! Aceea de a reda într-un mod excepţional ceea ce înseamnă sunet, picătură.

Astfel, datorită acelui vis, Meşterul Sunetului dădu lumii ceea ce nu mai văzuse, dar, mai ales ceea ce nu mai auzise niciodată! Le dădu o gamă întreagă de echipamente IT ce înglobau ideea de Bang & Olufsen.

Ăsta avea să fie doar începutul unei noi era în care sunetul avea să fie mai clar ca niciodată. O nouă etapă a evoluţiei umane, în care absolut totul era pur şi simplu grandios! 

Iată că, acest coşmar al Meşterul Sunetului avea să nu mai prindă contur... lumea era în sfârşit în mâini bune! 


Pentru Superblog 2010, proba 30, Asus,
Iulia Mihai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Give ya best shot!