sâmbătă, 18 iunie 2011

Statusuri dă mess

Statusurile de mess sunt la mare căutare. Ba chiar există site-uri pentru așa ceva. M-am crucit, nu alta. adică, de ce ai face un site ca să înveți țăranul ce status să-și pună. Privind de la polul opus, cred că ar fi o afacere profitabilă. Aș vinde statusurile menite proștilor. Ceva de genul: sunt prost, m-aș trata dar medicii sunt în grevă.

Eh, dar lăsând celebrele site-uri în legea lor, iată că unii se mai și încumetă să-și pună ei, așa, de capul lor, statusuri. Nici nu am să mă obosesc să mă leg de celebrele statusuri filosofice, psihologice sau cele care conțin povețe, pentru că alea deja sunt la alt nivel de inteligență. Nooo, eu mă leg de alea neaoș românești. Alea scurte... alea care conțin informații vitale despre activitatea posesorului de id de mess în acel moment.

Spre exemplu:
Mănânc. Uite ăsta e un status cu o încărcătură emoțională extremă. Numa omul și halca lui de carne în intimitatea calculatorului, eventual salivând pe tastatură și expunându-și carnea dintre dinți în timp ce râde grohăind la ce-i spune prietenul Vasile pe mess. Posibil ca în două trei minute să se schimbe statusul cu View my Webcam. Atunci, lucrurile devin persoanale.


Fac baie. Uite asta e o activitate pe care o încurajez din plin. Ba chiar sunt în stare să laud omul personal. Când văd statusuri de-astea, dau click pe id-ul respectiv, zâmbesc complice și zic: braaaaaaaavo, braaaaaaavo! Ești o specie pe cale de dispariție. Apoi, e absolut normal ca omul să se laude atunci când face baie. Orice activitate cu frecvență rară trebuie sărbătorită, lăudată, dată la știri și prezentă pe prima pagina a Daily News.

Vrea cineva sex în 3? Nu, nu eu... ci individul ce nu și-a mai șters statusul ăsta timp de câteva săptămâni. Mă gândesc că dacă oferta n-a dispărut, n-a primit nicio propunere bună. Ori execuția o fi fost de doamne-ajută. El știe... Nu mă bag. Oricum, eu zic că și sex cu două (nu una!) păpuși gonflabile, tot sex în 3 se cheamă. Aș putea să mai aberez pe subiect, dar mai bine mă opresc aici.

Învăț. Uite ăsta e un status pe care eu nu-l cred. Și ce cauți pe mess? Asta e așa, ca să vada mama de la muncă (o mamă modernă care știe să stea și pe invizibil) că tu nu pierzi vremea pe site-urile porno ori pe hub-urile ce gârâie de manele.

Și mai sunt, dar m-am plictisit de scris. Completați voi lista.

12 comentarii:

  1. Poi ăla de a zis că vrea sex în 3, era cu încă un tovarăş, şi aştepta să mujte o duduie! Cappisci? Aja e la modă acu! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucianna,
    Noo... lucrurile-s mai complicate de-atât. Trust me. :D Dar da, e la modă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un status haios pe care l-am avut si eu cateva zile in urma cu ceva timp: "fuck google, ask me"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am mai stat pe mess de foarte mult timp.....dar imi aduc si eu aminte ca multi din lista mea aveau niste statusuri foaaaarte inteligente, cu versuri din poeti contemporani precum florin salam si A.C.M. :))
    Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Unul din statusurile pe care nu le inteleg e celebrul "DND. Sa nu deranjeze nimeni"...Ce cauti pe mess atunci?8-|

    RăspundețiȘtergere
  6. Am un militian in mess, acum doua seri avea "numar oile,daca te-am sarit esti capra" si-i zisei sa schimbe u stai capra,si-acum vad ca-i la fel.
    Astept sts in care sa se spuna "fac sex,revin dupa orgasm".

    RăspundețiȘtergere
  7. Aoleu! :))))
    Vai, mor de rusine=))
    Eu imi mai puneam "Shower" la status din cand in cand :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. =)))) statusurile astea apar si oe facebook nu doar pe mess :))

    RăspundețiȘtergere
  9. =)) Aveam pe cineva în listă (l-am şters), şi-avea omul respectiv cele mai (ne)inspirate statusuri. Plus fotografiile de la avatar erau... priceless. Parcă-mi pare rău că l-am şters. ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu te-ai legat, totusi, de cele mai "picante".

    RăspundețiȘtergere
  11. ce carcotasa esti ,pf . uite,eu am un sts,care sta acolo de 3 ani : 'resuscitez manguste lesinate' . Ce parere ai ? Sunt zoofil,sau doar bun samaritean ? hhh. In tot cazul, dragutele postari pe aici.
    Un sal amicalo-cordialo-aproape-indiferent. :)

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!