miercuri, 8 iunie 2011

Şi animăluţelor de pe stradă le e sete!

Citeam pe Facebook-ul Laurei, acum cateva zile, un îndemn destul de fain. Cum a venit căldura şi cum setea devine tot mai mare, nu ar fi rău ca pe lângă bloc unde locuim, casă, sau în imediata apropiere a locului de muncă să tăiem pet-uri şi să le umplem cu apă. Nu de alta, dar şi căţeii şi pisicile de pe stradă suferă de sete. Nu vă costă absolut nimic să faceţi un astfel de gest, pentru că apa de la robinet cât şi pet-urile sunt gratis.

Iar dacă vă e lene ori nu sunteţi mari iubitori de animale, am să vă zic ce vorbă avea străbunicul meu: ptiii, eu nu dau în animale! O fi mama, o fi tata, cine ştie, eu nu vreau să fac păcate. Ei, ideea principală e că orice animal are suflet, iar un gest frumos minuscul, valorează de cele mai multe ori mai mult decât vă puteţi închipui.



12 comentarii:

  1. se vrea eutanasierea in masa a cainilor vagabonzi si noi avem pretentia sa le mai punem si apa? :)) nu o sa se intample niciodata asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nymphetamine,
    Daca pui un pet cu apa la marginea blocului, nu te costa nimic. Daca macar un om dintr-un bloc face asta, problema e rezolvata ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mai făceam din astea, lăsam apă în niște cutii pentru cățeii din jurul blocului... bine că mi-ai adus aminte, voi relua obiceiul.

    RăspundețiȘtergere
  4. ABSOLUT DE ACORD CU TINE!
    FAC SI EU ASTA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu trebuie sa faceti asta, sunt sigur ca si voi in cartierele voastre aveti gropi in asfalt si denivelari, de fiecare daca cand ploua se strange apa acolo si au de unde bea, cum au supravietuit pana acum vor putea supravietui si de acum incolo fie ca vrem fie ca nu vrem.

    RăspundețiȘtergere
  6. gizăs christ, spuneți-mi că ce am citit două comentarii mai sus e o glumă...
    și ne mai și simțim jigniți când spun unii că suntem o țară de ignoranți.

    RăspundețiȘtergere
  7. .missbee,
    In mod normal nu acceptam asa ceva, pentru ca ceea ce face individul de mai sus e reclama seo. Macar de ar fi comentat frumos. Dar, am acceptat tocmai pentru ca ttoti sa vada ce fel de oameni exista...

    RăspundețiȘtergere
  8. Intradevar comentariu meu de mai sus e unu de tip seo. Insa suntem o tara de ignoranti pentru ca nu se iau masuri sa nu mai fie caini pe strazi. Daca te duci in strainatate nu o sa vezi oameni milosi cu borcane pe strada sa adape cainii maidanezi pentru ca ei nu au asa ceva, asta inseamna civilizatie nu ceea ce spuneti voi. Va convine ca toate orasele noastre sa fie pline de caini pe strada cara iti pot musca copilul cand iese afara sau poate bunica cand se duce sa ia paine ? nu cred asa ca nu ma mai acuzati pe mine pentru insensibilitate, adevarata solutie a problemei acesteia e sa nu mai fie caini maidanezi pe straza nu de unde beau si ei saracii apa... Noi nu putem scapa de ei si voi vreti sa le dati apa, ok inteleg ca iti place de un caine de pe strada asa se intampla si la mine la bloc, am un vecin caruia ii place de un caine al strazii si il hraneste, foarte frumos din partea lui dar daca il vrea sa-l adopte, sa-l creasca el, sa-l tina in casa...

    RăspundețiȘtergere
  9. Tonuri de apel,
    Cum ziceam... urat din partea ta. De acum, esti rugat frumos sa iti lasi comentariile seo pe alte bloguri, pentru ca nu-ti vor ai fi acceptate comentariile. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!