miercuri, 15 iunie 2011

Friend Request


Nu știu ce s-a întâmplat cu Facebook-ul meu aseară, c-o luase razna rău de tot. Ok, pricep că vrea să mă împrietenească cu toată stratosfera, dar, mai lasa-mă cu suggestion-urile de friends, că și așa ăia de se aruncă în gura lupului și-mi dau friend request de capul lor, nu mai scapă de interogatoriu.

Ei, și cum ziceam, înțeleg că primesc sugestii cum că ar trebui să fiu prietenă cu prietenul prietenului pentru că avem 105 prieteni în comun, prin urmare, cred că ne cunoaștem. Dar, dacă vroiam să dau afurisitul ăla de friend request, nu-l dădeam? Că dacă avem 1000 de prieteni în comun, imposibil să n-am habar că Durlănescu are cont de Facebook.

Bun, deci asta o pricep. Motor tâmpit care n-are ce face. Dar, ce te faci că aseară, îmi vine sugestie cum c-ar fi frumos să-i dau friend request Oanei Sârbu. Zic: Oana cine? O fi vreo prietenă de-a lu varmea. Apoi realizez că varmea n-are prietene care să fi jucat în Liceenii. Pas. Dau refresh. Ce să vezi? Sugestie să o adaug în listă pe Luminița Anghel, bonus pe Aura Urziceanu. Dar ce dumnezeu e în seara asta, fraților? Remember Callatis 1989? Așa că mai dau un refresh. Până aici mi-a fost! Mădălina Manole! Îmi zic: uite, Iulia ce ți se întâmplă dacă nu te oprești la prima cântăcioasă. Măcar prima e vie. Acum, să se odihnească în pace madama Mădălina, dar, ce mă fac dacă-i dau add și-mi dă accept? 


19 comentarii:

  1. daca dai add si iti da accept sustii ca ai vorbit cu madalina manole pe facebook si apari la televizor imdediat mu ha ha haa:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca-i dai add Madalinei Manole si-ti da accept inseamna ca ai capacitatea Melindei Gordon (Ghost Whisperer) :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihai,
    Da, fiti pe faza ca merg la Maruta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim,
    Dap... si cum ii ziceam si lui Mihai, am sa o trec into the light in direct la teveu.

    RăspundețiȘtergere
  5. wait..firsty..o sa fii intrebata de Maruta daca chiar s-a sinucis sau a ucis-o sotul ei :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim,
    Si-o sa fac spiritism pe hepilica? :D Yey!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Now THAT's creepy! Adica hai, de la aia vii, am inteles, treaca! Fie el si Callatis! Da' in halul asta!? Chiar ca motor tampit care n-are ce face :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Marius,
    Noo? Mă sperie pe mine aici-șa.

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) Am lesinat de ras, super amuzante peripetiile tale pe facebook. Se pare ca e un loc unde orice se poate intampla.

    RăspundețiȘtergere
  10. profilul lui Aura Urziceanu e fals.
    E MADALINA!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim,
    :)) Văzusem eu că are ochii cam roșii și-un rânjet aparte, dar am zis că ora târzie e de vină... Now Im Shakin Stevens.

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!