marți, 5 aprilie 2011

Cum a rezolvat tanti Miţa problema

Gemenii Costel şi Ionel urmau să-şi sărbătorească majoratul. Greu cu gemenii. Niciodată nu ştii cum să-i mulţumeşti, având în vedere că de felul lor îşi cam doresc aceleaşi lucruri, iar la ei,totul funcţionează pe sistemul: capra vecinului e mereu mai grasă şi mai pufoasă decât capra personală.

Cu toate astea, mama lor trebuia să le cumpere un cadou pe măsura lor. Cum cei doi îşi doreau cam de când aflaseră ce e aia tehnologie, telefoane performante, ca să aibă cu ce-agăţa gagicile, şi cum ea nu prea avea bani să achiziţioneze două astfel de telefoane, ținând cont și de situația mai sus menționată, tanti Miţa se răsucea zi-lumină doar-doar o găsi şi ea soluţia ideală de a-şi mulţumi cele două odrasle mofturoase.

Într-unul din periplurile ei pe internet, tanti Miţa (pentru că avem de-a face cu o mamă modernă), găseşte site-ul MarketOnline. Îl răsfoieşte ea ce-l răsfoieşte, observă rubricuţa de Telefoane Mobile Dual-Sim şi trinc ideea! Aceasta era soluţia ideala de a le achiziţiona cadoul perfect gemenilor Ionel şi Costel! În sfârşit aveau şi ei să fie mulţumiţi! Un singur telefon şi două cartele!

Şi ia ea la puricat toate telefoanele mobile dual-sim de pe site-ul celor de la MarketOnline, când ce să vadă, cerurile se deschiseră, îngerii cântară: telefonul perfect stătea maiestuos în faţa ochilor ei virtuali şi internauţi: Samsung B5722 Brown dual-sim!

Ce putea să-şi mai dorească mai mult de atât? Design-ul design, memorie internă de 30mb, ecran TFT, rezoluţia camerei foto de 3,15 (ca să-şi facă ei poze împreună şi să-i trimită lui mamică, când i-e dor ei), acces la internet, music player (unde s-asculte odorurile ei muzica aia zvăpăiată), și câte altele!

Ehehe! Şi pentru toate astea nu trebuia să dea decât vreo 650 şi ceva de lei. Lui tanti Miţa nu-i venea să creadă ce noroc se pogorâse asupra ei. Dar, sceptică de felul ei (ştia ea că atunci când ceva e prea frumos, nu prea e adevărat), deschise Google-ul şi se apucă de verificări. Să vadă ea de nu care-cumva găseşte același telefon mai ieftin pe undeva. Ete că nu, pentru că nu exista un preţ mai mic pe tot internetul la aşa minunăţie de telefon mobil dual-sim ca la MarketOnline!

Ce-a făcut tanti Miţa mai departe? Simplu! Şi-a făcut un cont pe MarketOnline, a aruncat telefonul cu pricina în coşul virtual şi şi-a aşteptat cumințică comanda. Unde mai pui că le-a mai achiziţionat şi celor doi câte o cartelă de geamăn, ca nu care cumva să se facă vreo confuzie între contactele unuia și contactele celuilalt.

Povestea spune că în primă instanță cei doi gemeni, mofturoși din fire, nu au primit cadoul mamei cu prea mare interes, ei sperând să primească fiecare câte un telefon. Însă, la o buronare mai atentă au ajuns imediat la concluzia că nu e chiar atât de rău să aibă un singur telefon, atât timp cât au numere diferite. Și-așa că de când se știu au împărțit totul: de la șosete la fete.

Și-am dat un telefon, și v-am spus povestea beton!





5 comentarii:

  1. Faină alegere a făcut tanti Mița. Exact telefon de ăla are prietenul meu și e destul de mulțumit de el :D

    RăspundețiȘtergere
  2. madMe,
    Pai, asa mi-as lua si eu, numa' ca n-am doua cartele :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Într-adevăr o mare problemă :)) Eh, nu e greu să mai faci rost de una :D

    RăspundețiȘtergere
  4. madMe,
    Pai nu e, doar ca eu sunt mai conservatoare de felul meu si ma obisnuiesc greu cu un al doilea numar. Plus ca nici nu as avea la ce sa-l folosesc. Dar, daca as avea, clar asta ar fi alegerea potrivita!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna vrei sa facem schimb de banere

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!