luni, 19 decembrie 2011

S-a terminat Blogwars!

Bun, fuse și se duse (aproximativ)! Emoții mari... Mari de tot, ca să zic așa! Oameni ce merită în egală măsură să câștige, dar, din păcate, locul 1 e doar unul.

Ei, și-n ordinea asta de idei, iată că a trebuit să scrâșnesc din dinți și să aleg căștigătorul (din punctul meu de vedere). Da, am ales Soacra. De ce? Pentru că, într-o oarecare măsură mi-a amintit de propriul meu stil de scris din ediția cu nr. 1 Blogwars, și, cum sunt ușor îngâmfată de felul meu, mă impresionează destul de mult oamenii care-mi seamănă (într-un fel sau altul). Cu toate astea, nu aș vrea să-și închipuie vreodată cineva că în tot timpul l-am ales pe Șerban pe locul I, pentru că nu e așa. El, personal, știe faptul că într-una din runde i-am ales postarea spre a fi eliminată, tocmai pentru că în momentul ăla nu consideram că merită. Dar, iată că ultima postare m-a convins să îl aleg câștigător. Presupun că e vorba de karma pe care o ai în fiecare săptămână. De chef, de inspirație, de multe altele. 

În aaaltă ordine de idei, Dumitru Postolachi a dat dovadă de mult mai mult profesionalism, deși articolele lui nu au fost în tot timpul atât de galopante ca cele ale lui Șerban. Un om calculat, un om care știe ce să caute și unde să caute pe internet și să le îmbine perfect cu toate cunoștințele pe care le are până în acel moment. Din perspectiva unui om zăpăcit care scrie tot ce îi trece prin minte, zic că asta e o calitate ce reușește să te mențină undeva sus. Se numește perseverență. Am pierdut de foarte multe ori în fața oamenilor perseverenți și calculați (calități pe care eu nu le dețin, eu fiind omul care scrie foiletoane, povestiri așa cum îi vine în acel moment). Felicitări, Dumi! Felicitări și ție, Soacro! :) 

Blogwars, over and out! 





4 comentarii:

  1. Multumesc... Ma bucur ca ti-a placut articolul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumi,
    La fel, pentru puțin! :) Îmi pare rău că regulile au fost de-așa construite încât să trebuiască să aleg doar pe unul...

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!