luni, 19 decembrie 2011

Sfaturile Țaței Leana. Episodul I ”Ignat Day”.

- Țață Leană, ești acasă, bre?

- ...acasă-'s, nepoate. Ce vrei?

- Auzi, bre, matale ai auzit de Black Friday? Ce e treaba asta? Adicătelea, te întreb pe matale că ești mai citită, așa... Doar ai blog, ai vrut să candidezi la Primăria de la Cucuieții din Deal. Matale ești ultima mea speranță...

- Ei, dragu', mamii, drag, dar ce ești tu așa împătimit să știi din astea?

- Păi, să-ți povestesc, țață... Eu mi-s îndrăgostit de-o fată. De fata lui Ghiță Umflatu'. Și când am cerut-o de la tac'su' ca să vină cu mine la horă, mi-a zis că deja a invitat-o băietu' lu' Ionel Boancă, iar ea n-are cum să refuze invitația, că tot i-o luat ăla un epilator frumos de Black Friday. Așa că, eu vreu să știu ce e aia Black Friday? ... ca să nu mi-o mai ia fraieru' ăla înainte data viitoare.

- Mă, nepoate, Black Friday o fo' mai de mult, aia-i ofertă doar de-o vineri, când magazinele fac reduceri grăsane. Și-n plus, se întâmplă odată-n an.

- Păi, și eu ce fac, țață Leană? Zi-mi matale soluția, că eu mă urc în vârful șurii și mă sinucid singur prin împușcare, dacă nu mă combin cu fata lu Ghiță Umflatu' până-n Crăciun. Și-apoi, știi matale, de Crăciun, niciun cioban n-ar trebui să fie singur...

- Ia stai așa, că știu ce să faci! Black Friday nu mai e, dar mai e Ignat Day la MarketOnline.

-Asta ce mai e?

-E așa, ca o a doua șansă la fata lui Ghiță Umflatu, nepoate. Hai să-ți zic ce să faci: te bagi pe net, accesezi http://marketonline.ro, faci cont, îi cumperi de acolo. Dar stai așa că mă atenționează prin cască cum că intrăm peste publicitate.

PROMO
* jingle-ul de promo 

Întrerupem aceasta transmisiune în direct din casa țaței Leana pentru o pauză publicitară de la sponsorul nostru: Market Online. Vă atragem atenția asupra reducerilor la toate produsele prezente în magazinul nostru online! Vor exista reduceri la toate produsele în decursul zilei de 20 Decembrie 2011, multe dintre ele (aproximativ 30 produse) ajungând chiar și la 50%. În plus, ai magnifica ocazie de a-ți câștiga propriul tău purcel de Crăciun, doar cumpărând de pe http://marketonline.ro.


** jingle-ul de terminare de promo

Așa cum vă povesteam înainte de promo, eroii episodului pilot ”Sfaturile Țaței Leana” discutau despre planul măreț prin care nepotul avea să-i cucerească fata lui Ghiță Umflatu'. 

-Deci, țață Leană, matale spui c-ar cam trebui să profit de ocazia asta de Ignat Day? Numa bun! Am să-i cumpăr un cântar, dacă s-o nimeri la promoție! Am văzut eu unele faine dă tăt!

-Nț, nț, nț... Sigur nu sameni în partea mea de familie, la cât ești de tăntălău. Auzi la el, să-i ia fetei un cântar... Murmură țața Leana.

Se spune că nepotul țaței Leana nu a reușit pe deplin să o mulțumească pe fata lui Ghiță Umflatu' cu obiectul cumpărat de la MarketOnline, dar, pentru că norocul totuși fusese de partea lui, câștigase porcul. Auzind Ghiță Umflatu' de existența porcului, se horărî s-o trimită pe fata lui obligat-forțat la hora de Crăciun cu eroul episodului nostru. 

Se pare că sfaturile țaței Leana chiar funcționează, deși nebănuite sunt căile Domnului, uneori.

Și-am încălecat pe-un porc, 
Dară nu v-am zis chiar tot!
Porcul încă e-'n online.
Și v-așteaptă să-l mâncați
Dacă o să-l câștigați.

3 comentarii:

Give ya best shot!