miercuri, 12 august 2009

Eeny, meeny, miny, Stufstock! Catch a tiger by the sock!

"A şaptea ediţie a festivalului STUFSTOCK va avea loc şi anul acesta la Vama Veche, în 4 şi 5 septembrie. Stufstock 7 va fi deschis de un concert extraordinar susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică, împreună cu Stelu Enache si Fanfara 10 prăjini. Organizatorii au decis ca scena principală să fie din nou pe plajă, revenind astfel la farmecul vechilor ediţii. Intrarea va fi libera."

Asta zic cei de la Rockxpress, again (pe ziua de azi... sau sa fie ieri?).
Daca organizatorii nu stiau, in prima instanta, daca au bani de Stuf sau nu, s-au gandit acum ca au, daca il invita pe Tandarica. Eu nu am nimic cu omul ala, dar nici nu-i pun tichie de margaritar pe cap. Pur si simplu, nu-mi incanta urechile...
Fenomenul Folk You e admirabil, numai ca nu prea are cine sa-i dea savoare.
Nu ma intelegeti gresit, nici sa ne scuipe Cradle of Filth, ca acum cativa ani, nu mi-as dori, dar Stufstock a cam uitat de unde a plecat, si s-a transformat intr-o mare lalaiala.

Desi planul initial era militarea impotriva distrugerii Vamii Vechi, Vama tot distrusa a ajuns, iar banii stransi din campanii au ajuns in buzunarele hotelierilor de lux, ca altii sa aiba bani pe acolo, n-am observat.

Cum citeam undeva ca n-ar mai exista Vama Veche, ci Vamaia. Cata dreptate!

Asa ca, eu merg in Vama, dar nu la Stuf, ci prin August. Ma duc ca omu' la mare... sa ma balacesc si sa stau la cort si sa mananc pate pe paine.

Asa ca, cei care inca mai credeti in minuni, mergeti la Stuf, pe 4 Septembrie.

Eu am sa merg la Guano Apes, la Izvor!

4 comentarii:

Give ya best shot!