sâmbătă, 8 octombrie 2011

Idei noi, idei noi

Primul frigider care mi-a intrat în casă purta numele de Fram. Da, da, exact ca ursul ăla fâșneț din filmul copilăriei mele. Ei, bine, dar de la Fram, lucrurile au evoluat și acum vorbim de cu totul altfel de frigidere... Gata cu cele minuscule cu un congelator cât o căniță, și cu luminițele care se aprind când au ele chef.

Acum avem parte de o tehnologie aparte. Exact ca în cazul celor de la Beko, care au inventat un fel de frigidere cu luminiță albastră, pe numele oficial: Smart Blue (omoară bacteriile și continuă fotosinteza fructelor, cică).

Dar, cum niciodată nu există prea multe idei, iar celor de la Beko pesemne că le trebuiesc idei, am să-mi dau și eu cu părerea, deși ideile mele mai greu pot fi puse în practică, doar în cazul în care nu ești de undeva de pe Marte sau mai știu eu ce planetă îndepărtată.

Cu toate astea, am să-i dau o încercare. Personal mă gândeam la un sistem de alertă în ceea ce privește produsele ce mai au foarte puțin și expiră, fărăr să ne uităm pe ambalaj. Nu știu cum s-ar putea face așa ceva pentru că nu sunt geniul frigiderului, dar, mă gândesc că ar putea inventa cei de la Beko ceva, nu?

Mai exact ar fi vorba de un sistem de alertă pe bază vocală de genul: Gicule, nu bea din laptele ăla că te strici la burtă!

Lăsând gluma la o parte, cred că mi-aș cumpăra un frigider care să-mi ofere astfel de facilități, în cazul în care ar exista, firește!

12 comentarii:

  1. Tot Fram a fost si primul meu, acum e Bosch, la Beko stiu pe cineva care a ramas cu manerul in mana, era fragil din fabrica, e o porcarie, nu recomand :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am venit mirat, sa vad minunea: cum de n-ai pus titlul "new ideas"?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu tin minte ca ai mei aveam Arctic cand eram eu micuta:) desi am 25 ani inca nu am avut primul meu frigider propriu si personal:)) astept cu nerabdare momentul:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Catalog Avon,
    :) Păi lasă că va veni și momentul ăla.

    RăspundețiȘtergere
  5. teonegura,
    Se mai întâmplă și necazuri, nu cred că e cazul sp judecăm firma după un singur produs :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Geocer,
    Nu-ți place ce citești... ești liber să te exprimi în altă parte. Nu te ține nimeni cu forța aici.

    RăspundețiȘtergere
  7. frigiderul nu ar trebui sa aibe si functie de incalzire mancare:))?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt curios cand apare primul frigider cu cifru : stii parola, mananci, nu stii parola, iei ciocanul :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri arond gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim,
    Dacă dorești să cumperi link-uri, lasă-mi un mesaj, dacă nu... nu fac schimb de link.

    RăspundețiȘtergere
  11. Danii,
    :)) fun, păi, ceva de genul: I would kill for the code!

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!