vineri, 7 octombrie 2011

De unde înveți cum să instalezi Windows-uri

Treaba e că trăim într-o altfel de lume decât străbunicii noștri. Acum nu se mai pune preț pe meserii ca ”morărit”, ”potcovit”, etc. Acum se pune preț pe altfel de cunoștințe! Ce fel de cunoștințe? Păi, acum, oamenii se îngrijesc mai de cu seamă de sectorul ”IT” decât de altele. Și e normal, având în vedere că asta e cam motorul vieții la ora actuală! It-ul mișcă lumea din loc. O face să se învârtă, ca să zic așa. 

Da, lucrurile s-au schimbat considerabil! Dacă înainte era destul de greu să învățăm lucruri și trebuia să facem cursuri stufoase în școli înalte, acum, tot ce trebuie să facem e să citim tutoriale IT. Atât! Nimic mai mult! Puțină inteligentă nativă, un pic de atenție și receptivitate, et, voila! Acum avem și ceea ce se numește Comunitate IT! Și bine că avem! 

La modul cel mai sincer că eu am învățat să instalez un Windows de pe net. Ca să nu mai zic că atunci când am dat nas în nas cu evoluția tehnologiei, și anume Windows 7, daca nu erau comunitățile IT, mă uitam la noul meu laptop ca vițelul la poartă nouă, având în vedere că instalarea diferă puțintel de cea a clasicului XP. 

Așa că, cine vrea să învețe singurel să-și pună calculatorul la punct, e liber să învețe! Nu de alta, dar nu se știe când o să-ți trebuiască să instalezi singurel! Și nu doar Windows 7, ci chiar Windows 8, sau variantele de Windows Server 8 sau Windows Server 2003.

*acest articol este un advertorial

11 comentarii:

  1. De la win xp incoa' e de ajuns sa stii o leaca de engleza, si nu ai nevoie de tutoriale :)). Mai utar era cu windows-urile mai vechi, ca trebuia sa scrii tu comenzile in DOS.Vista si 7 is mai simple decat xp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Castiel,
    Dap, păi m-am mirat și eu cât de ușor e... Doar că trebuie să faci rost de progrămelul ăla adițional... Și dacă nu îți povestește cineva care e faza, ori nu citești undeva că-ți trebuie și ăla, ai Windows-ul fix o lună :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ..... eu am avut win7 crack-at... si nu aveam nevoie de loader :P Acum , ca am enterprise, am avut nevoie de minunatul asta de loader

    RăspundețiȘtergere
  4. apropo, imi zici si mie care e faza cu blogmoney? Daca ai 5 minute......am pingbox-ul activat la blog. Ms

    RăspundețiȘtergere
  5. Ei, eu nu mi-am mai schimbat winu pe laptop de 1 an :)) mi-e lene să reinstalez toate progrămelele după. Eu am prins varianta brută.
    Enterprise... mi-amintenște de Star Trek ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Castiel, ti-am lasat adresa de e-mail... Nu-ti merge panarama aia...

    RăspundețiȘtergere
  7. din pacate eu sunt cam planta in domeniul asta:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nymphetamine,
    Ei na, toate se învață.

    RăspundețiȘtergere
  9. cel mai aiurea e cand ti se buseste windows-ul si piezi si datele:) si vrei sau nu..tre sa te apuci de instalat:) dar e usurel;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, dar vezi tu, mai există indivizi care spun că nu-i așa de ușor...

    În cazul ăsta, eu recomand tuturor facultăți de informatică, și-abia de-atunci să se dea mari.

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!