vineri, 21 octombrie 2011

Chiar așa... de ce?

De ce să mă citești? Pentru că scriu? Nope! Pentru că am păreri? Nu. Toată lumea are blog în ziua de astăzi. Toată lumea știe (sau nu...) să scrie. Nu în ultimul rând, tooooată lumea are păreri. Da, cred că ăsta e motivul pentru care există atât de mult de bloguri; pentru că lumea e plină de păreri! 

Întreba Blogatu (în contul celor de la Blogway), într-una din postările lui, de ce ar citi cineva un blog și nu altul. Am să raportez asta la mine, pentru că nu mă pot pune în pielea nimănui. E bine și confortabil în pielea mea! 

De prin 2008, lumea a citit și comentat Omlette du Fromage din diferite motive. Ba că s-au amuzat de subiecte, ba că s-au amuzat de expresiile folosite... Ba că mă cunoșteau, ba că vroiau să mă cunoască... Și cine știe câte alte motive! 

De ce ar trebui să continue cineva să citească Omlette du Fromage? Din toate motivele expuse mai sus, mai puțin cel cu ”vrei să mă cunoști”. Și când zic asta, mă refer la partea face-2-face a problemei. Eu decid dacă vreau să te cunosc, nu invers. Între timp, îți poți face o idee despre mine citindu-mi articolele; poți face supoziții, afirmații, etc. E amuzant să faci asta.

De ce mă citești? Pentru că îți place. De ce continui? Pentru că ești curios să vezi ce-am mai postat! Informații de importanță națională n-ai să găsești pe Omlette du Fromage, dar, cu siguranță te vei distra cât vei căuta.

9 comentarii:

  1. Așa e , citesc pentru că îmi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nymphetamine,
    :D Atunci te aștept și pe Octo Cat! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Te citesc pentru ca ai umor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu te citesc cand am timp, si-o spun cu sinceritate, dar revin pentru ca gasesc continut, din punctul meu de vedere. Cand nu gasesc, caut alt articol. Asa, de pilda, m-am oprit la asta, pentru ca ultimul, cel legat de concurs, nu ma intereseaza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru că eşti o sursă permanentă de bună dispoziţie, de aia! Iar eu cu alt combustibil nu funcţionez :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ironic Blonde, te aștept mai cu seama pe octocat.org, că acolo mă învârt mai nou :)

    RăspundețiȘtergere

Give ya best shot!